donderdag 1 juni 2023

HET ONTVANGEN VAN GODS KRACHT DOOR GEBED

 



HET ONTVANGEN VAN GODS KRACHT DOOR GEBED:
                                       


 "In de dagen dat Hij op aarde was,  heeft Hij met luid geroep en onder tranen gebeden en smeekbeden geofferd aan Hem die hem uit de dood kon verlossen. "En Hij is uit de angst verhoord." 
(Hebreeën 5:7)

Een korte en krachtige boodschap over het gebed:

Gebed is zo krachtig omdat het de harten van de mensen op aarde samenbrengt met het hart van God in de hemel. Wanneer we bidden, dan verbinden we ons met God, en Hij heeft meer invloed op ons dagelijks leven dan ons verstand kan bevatten

Ik geloof dat gebed een van de grootste krachten van het hele universum is. Dat lijkt misschien een gewaagde uitspraak, maar het is waar!        

Gebed opent de deur voor God om te werken. Het is een activiteit waaraan jij en ik op aarde kunnen deelnemen wanneer we hemelse kracht in ons leven nodig hebben die ons wijsheid, richting, bemoediging of een wonderbaarlijke doorbraak brengt. Gebed verbindt ons met God — en dat is waarom het een grotere kracht is dan wat we ons ook maar ooit kunnen voorstellen. Zelfs Jezus moest bidden om deze kracht te ontvangen toen Hij op aarde was. 

Alleen Gods kracht kan vrede en vreugde brengen, wijsheid verlenen, een gevoel van waarde en doel geven aan iemands leven en wonderen bewerkstelligen. 

Wil je die kracht zien werken in je leven? Maak gebed tot een prioriteit

Jezus zei: "Daarom zeg ik jullie: alles waarom jullie bidden en vragen, geloof dat je het al ontvangen hebt, en je zult het krijgen."
(Marcus 11:24)

"Wees over niets bezorgd, maar vraag in alle omstandigheden aan God wat u nodig hebt en dank Hem in uw gebeden. "Dan zal de vrede van God, die alle verstand te boven gaat, uw hart en gedachten in Christus Jezus bewaren." (Filippenzen 4:6-7)





"Want waar twee of drie mensen in mijn naam samen zijn, ben ik in hun midden."
(Mattheüs 18:20)


 

BRON: Joyce Meyer Ministries.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.