donderdag 9 juni 2022

EEN KONINKLIJK GEDRAG

 

 

EEN KONINKLIJK GEDRAG:

 

God verlangt van zijn kinderen ‘een koninklijk gedrag in Zijn Koninkrijk hier op aarde!






 

Het is  Gods bedoeling dat we ons reeds nu gedragen als Zijn kinderen levend in Zijn Koninkrijk. Dit verwezenlijken we door te leven naar het voorbeeld van Gods eniggeboren Zoon Jezus Christus. Hij wil een persoonlijke relatie met ons, geen relatie met religie of regels… Hij wil ons als levende voorbeelden zien functioneren, mensen die God met hun ganse hart beminnen en vereren, en hun naaste liefhebben als zichzelf. We kunnen vrijmoedig naderen tot Gods troon in dit gedrag, gekleed in Jezus’Gerechtigheid. Op deze manier wil God zijn rijk op aarde gestalte geven, en Hij nodigt ieder van ons daar vrijwillig toe uit!

Dus :”Nader tot God, en Hij zal naderen tot jou!” (Jakobus 4:8)

 

We zijn geroepen  om onszelf te veranderen in beeld van God, zoals we geschapen zijn! Laat Gods ‘geest toe te werken in jou en zo een levende tempel te worden van onze levende God in de hemel. Geeft Zijn Koninkrijk reeds nu gestalte hier op aarde en bekleed jezelf met de ‘nieuwe mens’ onder de werking van Zijn Geest.

 

 

BRON: profeet Johnny Enlow (Amerika)

 

 


Nader tot God, en Hij zal naderen tot jou! Reinig uw handen, zondaars. Zuiver uw hart weifelaars.” 

(Jakobus 4:8)

 

 

"Zoek liever eerst het koninkrijk van God en zijn gerechtigheid, dan zullen al die andere dingen je erbij gegeven worden."

(Matteüs 6:33)

 

"Weet u niet dat wie onrecht doet geen deel zal hebben aan het koninkrijk van God? Vergis u niet. Ontuchtplegers noch afgodendienaars, overspeligen noch mannen die zich prostitueren of die andere mannen misbruiken, dieven noch geldwolven, dronkaards, lasteraars noch uitbuiters zullen deel hebben aan het koninkrijk van God."

(1Korintiërs 6:9-10)

 

 

"Span u daarom des te meer in, broeders en zusters, om uw roeping en uitverkiezing waar te maken. Als u dit alles doet, komt u nooit ten val en zal u onbelemmerd toegang worden verleend tot het eeuwige koninkrijk van onze Heer en redder Jezus Christus."

(2 Petrus1: 10-11)

 

"Niet iedereen die “Heer, Heer” tegen Mij zegt, zal het koninkrijk van de hemel binnengaan, alleen wie handelt naar de wil van mijn hemelse Vader."

(Matteüs 7:21)

 

 

 

 


" Maar jullie zijn door God uitgekozen. Jullie zijn een uitgekozen volk, een koninkrijk van priesters, een volk dat bij God hoort en dat zijn eigendom is. Jullie zijn uitgekozen om de mensen te vertellen van de geweldige dingen die God heeft gedaan. Hij heeft jullie uit het donker geroepen om in zijn heerlijke licht te komen leven. "

(1 Petrus 2:9-10)

 

 

 

 

                    Wees als Kinderen van het Licht; bekleed u met de nieuwe mens, naar lichaam en geest!


          


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.