dinsdag 1 november 2022

MOEILIJKE TIJDEN

 

 

 

ZWARE TIJDEN:

 



Profetie:





 

“Het worden zware tijden, maar, wij hebben een God op wie wij kunnen vertrouwen.”


Goede vrienden, er liggen ons moeilijke tijden voor de deur te wachten. Voor de gelovigen zal het er in de komende tijden vooral op aankomen om stand te houden in ons geloof, onder invloed van de uitzonderlijke moeilijke omstandigheden zit het gevaar erin dat er mensen zullen zijn die het moeilijk gaan krijgen en hun geloof overboord gaan gooien. De afgelopen jaren waren al moeilijk, maar deze jaren waren geen vaststaand feit op zich. Deze jaren dienden als voorbereiding op de komende tribulaties. We zijn beproefd geworden, om ons geloof te testen en het vooral sterker te maken. Bent u sterker geworden op dat vlak en hebt u stand gehouden, des te beter. Bij wie dit niet het geval zou zijn, dan is het nu hoog tijd om u nu alvast nog stevig te verankeren aan de 2 zuilen van ons geloof: Jezus en Maria (zoals voorspeld in het visioen van de 2 zuilen van de H.Don Bosco.)

Wie dacht dat met corona de kous af zou zijn zit verkeerd. Er zijn reeds wetenschappers die verklaard hebben dat er in de toekomst epidemieën  zullen komen met virussen of ziektes, waarvan men dacht dat deze reeds lang uitgestorven waren. En we spreken inderdaad in het meervoud, ook in het evangelie lezen we dat Jezus ons zegt, over de eindtijd:

" Ook zullen jullie horen over oorlogen en over berichten van oorlogen. Maar laat je daardoor niet bang maken. Die dingen moeten gebeuren. Maar het is nog niet het einde. Want allerlei landen en volken zullen met elkaar oorlog voeren. En er zullen op allerlei plaatsen hongersnoden, epidemieën en aardbevingen zijn. Maar dat is pas het begin van het einde."
(Matteüs 24)

We zien dat Jezus in het meervoud spreekt. In het geheim van La Salette zegt Maria ons het volgende:

“Er zullen bloedige oorlogen en hongersnoden zijn, pest en besmettelijke ziekten..”Ook hier zien we dat er in het meervoud gesproken word.

We moeten er dus rekening mee houden dat er meerdere gebeurtenissen tegelijk zullen plaatsvinden…In het geheim van L.S. zegt Maria trouwens:

“God gaat Zijn toorn uitputten en niemand kan zich onttrekken aan zoveel gesels tegelijk.

(cfr Mat24: 19-21) terug dus een uitdrukking over gebeurtenissen in het meervoud.

 

Gelukkig voegden zowel Jezus als Maria er volgende bemoedigende woorden aan toe:

Jezus zei: "Als de Heer die tijd niet korter zou maken, zou geen mens worden gered. Maar God zal die tijd korter maken om de mensen die in Hem geloven te helpen."

Maria zegt in Het geheim:

“De mensen zullen meer en meer ontaarden maar God zal zorg dragen voor Zijn getrouwe dienaren en voor de mensen die van goede wil zijn.”

En ook nog:

 

"Dan zal er vrede zijn, de verzoening van God met de mensen Jezus Christus zal gediend, geëerd en verheerlijkt worden. De liefde zal overal bloeien."

 

Het geheim van La Salette:

https://ourladyofls.blogspot.com/2019/06/het-geheim-van-la-salette.html

 

 

Vrienden, ik ben geen voorspeller van gebeurtenissen en feiten, ik doe enkel maar wat de H.Geest mij opdraagt, in dit geval waarschuw ik jullie zodat jullie voorbereid zouden zijn, en hopelijk hierdoor stand zullen houden in jullie geloof. Zorg ervoor dat je degelijk geankerd bent aan Jezus en Maria. Bouwt een vurig gebedsleven op, en wees daar trouw aan. VERTROUW ten allen tijde op God! Ook tijdens de komende moeilijkheden zal het gebed een belangrijk en reddend wapen zijn! Zoek steun bij goede vrienden en familie, vorm met hen allen een hechte band, zodat jullie elkaar tot steun kunnen zijn!

 

Ik wens u alen Gods vrede toe in jullie harten!

 

"Maar niemand weet wanneer die dag en dat moment zullen zijn. Ook de hemelse engelen weten dat niet. Ook de Zoon weet dat niet. Alleen mijn Vader weet het. Zoals het ging in de tijd van Noach, zo zal het ook gaan als de Mensenzoon terugkomt. Want in die tijd, vóór de grote overstroming, gingen de mensen gewoon hun gang. Ze aten en dronken en trouwden, tot op de dag dat Noach aan boord van zijn boot ging. Ze hadden niets in de gaten. Toen kwam de grote overstroming en ze verdronken allemaal. Zo zal het ook gaan als de Mensenzoon komt. "
(Matteüs 24:36-39)

 

Laat u dus niet van de wijs brengen door bepaalde mensen of groeperingen die datums of jaartallen voorspellen!!! Jezus zegt ons dat niemand van die dag afweet. We moeten echter wel waakzaam zijn, en de tekenen des tijd zien te herkennen zodat we niet dezelfde fout maken zoals het volk in de tijd van Noach, die dus niets in de gaten hadden! (Ze vertikten het om hun ogen te openen, en hun leven te veranderen!)

 

"Maar wie standhoudt tot het einde, zal worden gered."
(Matteüs 24:13)

 



 

"Het einde van alles is nabij. Kom daarom tot bezinning en wees helder van geest, zodat u kunt bidden."
(1 Petrus 4:7)

 



 

"In die tijd zei Jezus tot zijn leerlingen: 'Zorgt ervoor dat uw geest niet afgestompt raakt door een roes van dronkenschap en de zorgen des levens; laat de komst van de Mensenzoon u niet als een strik onverhoeds grijpen, want die dag zal komen over allen, waar ook ter wereld. Weest dus te allen tijde waakzaam en bidt dat ge in staat moogt zijn te ontkomen aan al die dingen die zich gaan voltrekken, en dat ge stand moogt houden voor het aangezicht van de Mensenzoon."

(Lucas 21:34-36)

 

WEES WAAKZAAM EN BIDT!

Zo zult ge stand houden als al deze dingen gebeuren.

 

Wanneer deze dingen zich beginnen te voltrekken, heft dan uw hoofden omhoog, want uw verlossing is nabij!


 

 

"En wanneer dan mijn volk, het volk dat mij toebehoort, het hoofd buigt, al biddend mijn aanwezigheid zoekt en terugkeert van zijn dwaalwegen, dan zal ik het aanhoren vanuit de hemel, zijn zonden vergeven en het land genezen."

(2 Kronieken 7:14)

 



 

We zijn op weg naar een hoopvolle toekomst, maar het kan eerst nog even ruw worden en heftig!

 

Onze huidige reis: Een Amerikaanse jongeman vertelt ons zijn visioen, erg van toepassing op onze huidige tijden:

 

Een jaar geleden had ik een visioen van mezelf in een vliegtuig. Het lampje 'gordel vastmaken' ging aan. We maakten onze veiligheidsgordels vast. De cockpitdeur stond open en Jezus keek achterom met een  geruststellende glimlach naar ons, de passagiers. Ik realiseerde me dat de turbulentie zwaar zou zijn, maar dat we allemaal veilig zouden landen. Het interessante was dat Jezus aan de linkerkant van de cockpit zat, de stoel van de copiloot. Ik kon de piloot niet zien. Dit is allemaal door de Heilige Geest gedreven. Toen ging het licht aan en ik geloof dat de Heilige Geest de piloot was en daarom kon ik hem niet met mijn ogen zien.

 

Vertrouwen we ook op de voorspraak van onze hemelse Moeder Maria, die voor ons onophoudelijk ten beste spreekt (zoals ze ons gezegd heeft in La Salette.)Maria zal ons door deze moeilijke tijden heen leiden naar Jezus, haar Zoon, en onophoudelijk voor ons ten beste spreken!


Dwars door de hel zal de hemel op aarde werkelijkheid worden. Hou vol tijdens de uitingen van de hel, want het dient alleen maar om de mensheid wakker te schudden, zodat ze voor de hemel zullen kiezen.Bid opdat ge stand moogt houden!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.