woensdag 19 juni 2024

BLIJF KALM!

 BLIJF KALM!

 

Profetie:
Overweging ivm de toestand van onze huidige en komende wereld.

Goede vrienden, er zijn momenteel mensen, die in een toestand van panische angst verkeren omwille van de toestand van onze wereld, ook doordat ze zich laten leiden door valse boodschappen/geruchten... en/of openbaringen. Wees waakzaam, het kwade is er juist op uit om een dergelijke toestand bij de mensen te veroorzaken .Hij probeert ons, ons vertrouwen te ontfutselen, en ons te veranderen in uitzichtloze wezens die geen toekomst zien! Ik heb er al dikwijls op gewezen, we moeten leven vanuit een houding van VERTROUWEN op God. Het is heel belangrijk dat we begrijpen dat we te maken hebben met een heel intens kwaad. Het kwaad in zijn meest pure vorm.
Overweging:
Er komen bevestigingen dat we nu in de periode leven dat het kwaad een laatste, finale poging doet om de mensheid aan zich te onderwerpen, maar dat het zal eindigen in de definitieve verwijdering van dat kwaad, en er een heel nieuw tijdperk voor de mensheid zal aanbreken waarbij het goede zal zegevieren.
De mensheid die hieruit tevoorschijn zal komen, zal veel zuiverder zijn, en zal het echte geluk kennen, zal veel minder oppervlakkig leven dan onze huidige mensheid.

Het is reeds duister in onze wereld, maar het kan voor korte tijd nog duisterder worden. Dit dient om de mensheid de ogen te openen, en dat men de essentie van dit leven zou gaan inzien, nl. dat men zich dient te onderwerpen aan Zijn Schepper.
Dat is een reden om je te verheugen, niet om in paniek te slaan!
We leven in de 'eindtijd', de tijd waarin de strijd tussen kwaad en goed definitief beslecht zal worden, dit is enkel het einde van de tijden zoals we die gekend hebben, en niet het einde van de wereld!

De wereld zal door de duisternis heen de vijand zien. Het zal een schok zijn voor de mensheid. Meer en meer mensen zullen beseffen wat er aan de hand is. Het kwaad zal zichtbaar worden. Niemand zal het nog kunnen ontkennen.
De mensheid is blind en doof. Ze horen niets en zien niets. Maar dat zal veranderen. De werkelijkheid zal zo duidelijk worden dat ze de ogen zullen openen. Dan zal de waarheid tot hen doordringen. De waarheid: hoeveel duisternis er is in de wereld.
Deze schok is nodig. De mensheid heeft het nodig. Zonder deze tijd van ontmaskering van de vijand is het onmogelijk om de mensheid tot inkeer te brengen. 
 
BID mensen opdat ge stand moogt houden,en niet om Gods plannen te wijzigen in onze eigen plannen!

VERTROUW erop dat Gods plan zal slagen. Alleen Zijn plan met deze wereld zal zich voltooien, en niet het plan van het kwade!!!

Laten we eens kijken wat Jezus ons zegt over deze tijd:

"In die tijd zei Jezus tot zijn leerlingen: 'Zorgt ervoor dat uw geest niet afgestompt raakt door een roes van dronkenschap en de zorgen des levens; laat de komst van de Mensenzoon u niet als een strik onverhoeds grijpen, want die dag zal komen over allen, waar ook ter wereld. Weest dus te allen tijde waakzaam en bid dat ge in staat moogt zijn te ontkomen aan al die dingen die zich gaan voltrekken, en dat ge stand moogt houden voor het aangezicht van de Mensenzoon.'
(Lucas 21:34-36)

" En er zullen vreemde dingen te zien zijn aan de zon, de maan en de sterren. De volken zullen radeloos van angst zijn door het bulderen van de zee. De mensen zullen doodsbang zijn door de dingen die er met de wereld gebeuren. Want de machten van de geestelijke wereld zullen wankelen. En daarna zullen de mensen de Mensenzoon in zijn stralende hemelse macht en majesteit zien komen in een wolk. Wanneer deze dingen beginnen te gebeuren, ga dan rechtop staan en hef je hoofd op, want je redding komt eraan."
(Lucas 21:25-28)

Heb je het gemerkt?
Jezus zegt ons: BID opdat ge stand moogt houden. Hij zegt niet ,bid om verlost te worden van al die dingen die gebeuren gaan!




 

"Heft uw hoofden omhoog want uw redding is nabij!"

"Want dan zal er een grote verdrukking zijn, zoals die er niet geweest is vanaf het begin van de wereld, tot nu toe, en zoals er ook nooit meer zijn zal.
En als die dagen niet ingekort werden, zou niemand stand kunnen houden; maar omwille van de uitverkorenen zullen die dagen ingekort worden."
(Mattheüs 24:21)





Bidden we  om de H.Geest dat hij mensen de ogen mag openen voor wat er gaande is.

BRON overweging: D.S. profeet (Amerika)



BID, en WEES WAAKZAAM. GODS STORM KOMT ERAAN!

"Schuld erkennen en terugkeren naar de harmonie met God, Hem erkennen als Schepper en Jezus als Verlosser, dát is nu de belangrijkste remedie voor de gehele mensheid."



vrijdag 14 juni 2024

UIT ALLE STAMMEN EN RASSEN EN TALEN

 UIT ALLE STAMMEN RASSEN EN TALEN:

Profetisch droomvisioen:




Goede vrienden, enige tijd geleden werd mij op een nacht een zeer mooie droom geschonken, deze heeft mij heel erg bemoedigd. Daarom wil ik hem delen met jullie opdat jullie er ook bemoedigd door worden.
Ik bevond mij in een grote massa mensen, alle soorten van mensen, blanken, zwarten en kleurlingen, allen stapten dezelfde richting uit. In de richting van een grote troon. Op deze troon zag ik JEZUS CHRISTUS zitten badend in een wit stralend  licht. Er heerste een sfeer van groot geluk bij al deze  mensen, ze waren allen zeer hartelijk voor elkaar iedereen hielp elkaar, er was een grote blijdschap onder de mensen, ik ervaarde een diepe innerlijke vreugde, een onbeschrijfelijk geluk. Het gelaat van Christus straalde van vreugde, om al zijn mensenkinderen, die zijn richting uitkwamen.

Die grote groep mensen, zijn dezen die zich gewassen hebben in het bloed van het Lam, zij die de duisternis van deze wereld achter zich hebben gelaten, en opgaan naar HET LICHT.


"Daarna zag ik een groep mensen die zó groot was dat niemand hen kon tellen. Het waren mensen van alle volken en stammen, landen en talen. Ze stonden voor de troon en voor het Lam. Ze hadden lange witte kleren aan en hielden palmtakken in hun handen. En ze riepen luid: "Wij zijn gered dankzij onze God die op de troon zit, en dankzij het Lam!"
(Openbaring 7:9)

"Aan de koning der eeuwen, de onvergankelijke, onzichtbare en enige God, zij de eer en glorie tot in alle eeuwigheid. Amen."
(1 Timotheüs 1:17) 





 " Want ooit zullen alle mensen mijn macht en majesteit leren kennen. De aarde zal er vol van zijn, net zoals de zee vol is van water."

(Habakuk 2:14)


"Want God wil dat iedereen in de hemel, op de aarde en onder de aarde de knieën zal buigen voor Jezus. Hij wil dat iedereen hardop zal toegeven dat Jezus de Heer is. Want dat eert God de Vader!"

(Filippenzen 2:10)



                               JESUS CHRIST IS LORD.



"En het zal zijn in de laatste dagen, zegt

God,

dat Ik zal uitstorten van Mijn Geest op alle vlees;
en uw zonen en uw dochters zullen profeteren,
uw jongemannen zullen visioenen zien
en uw ouderen zullen dromen dromen."
(Handelingen2:17)



JESUS CHRIST LIGHT OF THE WORLD.

“Wolven en schapen zullen samen grazen. Leeuwen zullen net als koeien gras eten. Slangen zullen stof eten. Ze zullen niemand kwaad doen. Op mijn heilige berg zal niemand een ander nog kwaad doen, zegt de Heer."
(Jesaja 65:25)



  

zaterdag 1 juni 2024

AANTASTING VAN DE SCHEPPING:

   AANTASTING VAN DE SCHEPPING:





In ons huidige tijdperk zien we zowat overal ter wereld hoe het natuurgeweld tekeer gaat. Er komt bijna geen einde aan al de natuurrampen. Dit alles als gevolg van de aantasting van het ecologische systeem die God als perfect had geschapen. De  mens is erin geslaagd om deze unieke scheppingsvorm aan te tasten, ja zelfs geheel en al te beschadigen en  te vernietigen! In La Salette werd door Maria voorspeld: 
"Maar dan zal de natuur om WRAAK roepen over de mensen en zij zal van ontzetting sidderen in afwachting van wat er met de door misdaden besmeurde aarde zal gebeuren. De seizoenen zullen veranderd worden en de aarde zal slechts bedorven vruchten voortbrengen.”
God treurt om wat er met Zijn Schepping gebeurt, zijn hart bloed.
God treurt om de toekomst en de val van de mensheid. De mensheid heeft Gods hart gebroken en Hem verloochend om de duivel te zoeken. Heeft iemand ooit wel eens nagedacht over de richting waarin een dergelijke mensheid zal gaan? Juist daarom voelt niemand de toorn van God. Niemand zoekt een weg om God te behagen of probeert dichter bij God te komen. Bovendien wil niemand het verdriet en de pijn van God begrijpen. Zelfs na het horen van Gods stem, gaat de mens door op zijn weg die van God weg leidt en ontloopt zo de genade en de zorg van God en mijdt Gods waarheid. De mens zou zichzelf liever aan Satan verkopen. Men kiest liever voor verderf en vernietiging, dan voor geluk en eeuwig leven. 

PROFETIE:



KWAAD TREKT KWAAD AAN!



De Heer spreekt:



Jullie oogsten stilaan de vruchten van het kwaad dat lange tijd gesticht werd! De wereld proeft nu reeds de vruchten van haar ‘eigen koers’ die ze volgt… Met droefheid zie ik van bovenaf hoe jullie plannen zich tegen jezelf keren. Jullie dagen de natuur uit! De natuur keert zich tegen jullie, jarenlang hebben jullie zonder respect met de natuur gehandeld. Nu keert de natuur zich tegen jullie en roept ze om WRAAK.Ze is een gesel geworden voor jullie en alle levende wezens, oorspronkelijk was ze een bron van vrede en rust voor jullie maar door de mishandeling met jullie kwaad tegen haar, helpt ze nu Mijn plannen met deze wereld te vervullen. Ze zal meehelpen aan de zuivering van alles, en eens dit geschied is zal ik ze herstellen, eerst zullen jullie terug jullie knie terug voor Mij buigen, dan zal ze terug een bron worden voor jullie en voorspoed en geluk brengen. Nu maak ik een einde aan de uitgelatenheid van dit volk, en vallen er klappen.
Keert terug met jullie hele hart tot mij en onderwerp jullie aan mij! Dan zullen jullie weer voorspoed krijgen. Maar rampspoed zal blijven duren zolang jullie zich koppig gedragen tegenover mij.






"Nog voor de bergen waren geboren,
voor U aarde en land had gebaard –
U bent, o God, van eeuwigheid tot eeuwigheid."
(Psalm 90:2)