woensdag 19 juni 2024

BLIJF KALM!

 BLIJF KALM!

 

Profetie:
Overweging ivm de toestand van onze huidige en komende wereld.

Goede vrienden, er zijn momenteel mensen, die in een toestand van panische angst verkeren omwille van de toestand van onze wereld, ook doordat ze zich laten leiden door valse boodschappen/geruchten... en/of openbaringen. Wees waakzaam, het kwade is er juist op uit om een dergelijke toestand bij de mensen te veroorzaken .Hij probeert ons, ons vertrouwen te ontfutselen, en ons te veranderen in uitzichtloze wezens die geen toekomst zien! Ik heb er al dikwijls op gewezen, we moeten leven vanuit een houding van VERTROUWEN op God. Het is heel belangrijk dat we begrijpen dat we te maken hebben met een heel intens kwaad. Het kwaad in zijn meest pure vorm.
Overweging:
Er komen bevestigingen dat we nu in de periode leven dat het kwaad een laatste, finale poging doet om de mensheid aan zich te onderwerpen, maar dat het zal eindigen in de definitieve verwijdering van dat kwaad, en er een heel nieuw tijdperk voor de mensheid zal aanbreken waarbij het goede zal zegevieren.
De mensheid die hieruit tevoorschijn zal komen, zal veel zuiverder zijn, en zal het echte geluk kennen, zal veel minder oppervlakkig leven dan onze huidige mensheid.

Het is reeds duister in onze wereld, maar het kan voor korte tijd nog duisterder worden. Dit dient om de mensheid de ogen te openen, en dat men de essentie van dit leven zou gaan inzien, nl. dat men zich dient te onderwerpen aan Zijn Schepper.
Dat is een reden om je te verheugen, niet om in paniek te slaan!
We leven in de 'eindtijd', de tijd waarin de strijd tussen kwaad en goed definitief beslecht zal worden, dit is enkel het einde van de tijden zoals we die gekend hebben, en niet het einde van de wereld!

De wereld zal door de duisternis heen de vijand zien. Het zal een schok zijn voor de mensheid. Meer en meer mensen zullen beseffen wat er aan de hand is. Het kwaad zal zichtbaar worden. Niemand zal het nog kunnen ontkennen.
De mensheid is blind en doof. Ze horen niets en zien niets. Maar dat zal veranderen. De werkelijkheid zal zo duidelijk worden dat ze de ogen zullen openen. Dan zal de waarheid tot hen doordringen. De waarheid: hoeveel duisternis er is in de wereld.
Deze schok is nodig. De mensheid heeft het nodig. Zonder deze tijd van ontmaskering van de vijand is het onmogelijk om de mensheid tot inkeer te brengen. 
 
BID mensen opdat ge stand moogt houden,en niet om Gods plannen te wijzigen in onze eigen plannen!

VERTROUW erop dat Gods plan zal slagen. Alleen Zijn plan met deze wereld zal zich voltooien, en niet het plan van het kwade!!!

Laten we eens kijken wat Jezus ons zegt over deze tijd:

"In die tijd zei Jezus tot zijn leerlingen: 'Zorgt ervoor dat uw geest niet afgestompt raakt door een roes van dronkenschap en de zorgen des levens; laat de komst van de Mensenzoon u niet als een strik onverhoeds grijpen, want die dag zal komen over allen, waar ook ter wereld. Weest dus te allen tijde waakzaam en bid dat ge in staat moogt zijn te ontkomen aan al die dingen die zich gaan voltrekken, en dat ge stand moogt houden voor het aangezicht van de Mensenzoon.'
(Lucas 21:34-36)

" En er zullen vreemde dingen te zien zijn aan de zon, de maan en de sterren. De volken zullen radeloos van angst zijn door het bulderen van de zee. De mensen zullen doodsbang zijn door de dingen die er met de wereld gebeuren. Want de machten van de geestelijke wereld zullen wankelen. En daarna zullen de mensen de Mensenzoon in zijn stralende hemelse macht en majesteit zien komen in een wolk. Wanneer deze dingen beginnen te gebeuren, ga dan rechtop staan en hef je hoofd op, want je redding komt eraan."
(Lucas 21:25-28)

Heb je het gemerkt?
Jezus zegt ons: BID opdat ge stand moogt houden. Hij zegt niet ,bid om verlost te worden van al die dingen die gebeuren gaan!




 

"Heft uw hoofden omhoog want uw redding is nabij!"

"Want dan zal er een grote verdrukking zijn, zoals die er niet geweest is vanaf het begin van de wereld, tot nu toe, en zoals er ook nooit meer zijn zal.
En als die dagen niet ingekort werden, zou niemand stand kunnen houden; maar omwille van de uitverkorenen zullen die dagen ingekort worden."
(Mattheüs 24:21)





Bidden we  om de H.Geest dat hij mensen de ogen mag openen voor wat er gaande is.

BRON overweging: D.S. profeet (Amerika)



BID, en WEES WAAKZAAM. GODS STORM KOMT ERAAN!

"Schuld erkennen en terugkeren naar de harmonie met God, Hem erkennen als Schepper en Jezus als Verlosser, dát is nu de belangrijkste remedie voor de gehele mensheid."



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.