maandag 29 juli 2024

GODS STORM ZAL KOMEN

 

GODS STORM ZAL KOMEN!




Profetie:

Onze huidige wereld leeft in een sfeer van gruwelen, losbandigheid , geweld en wanorde, daarbij komt in ons huidige tijdperk de wereld massaal voor de Satan aan het buigen is, men ziet overal decadent, pervers en promiscue gedrag. De losbandigheid druipt van deze wereld af , de mensheid is aan het verstikken in een moeras van losbandigheid en perversie. Hoe lang zal God dit nog tolereren???
De wereld zit op een kantelmoment, ofwel keert men zich af van zijn boosheid jegens God, en onderwerpt men zich aan God! Anders krijgen we te maken met GODS STORM. DIE STAAT VOOR DE DEUR, want de kelk van Gods toorn is al geruime tijd aan het overlopen. We beleven een nooit geziene opstand van de mensheid jegens God, en die zal niet onbeantwoord blijven! GODS STORM komt en het zal een heuse tyfoon worden!
Zoals het een HEILIG MOMENT was toen Mozes van God de geboden mocht ontvangen, zo zal het antwoord van God op de opstandigheid en afvalligheid van de mensheid even HEILIG zijn!
 
           "De opstand van de mens, wekt de toorn van God."


Zoals het was in de dagen van Lot en in de dagen van Noach,zo zal het ook zijn in de dagen van de Mensenzoon...

De mensen gingen gewoon hun gang. Ze aten en dronken en trouwden, tot op de dag dat Noach in de boot ging. Toen kwam de grote overstroming en ze verdronken allemaal. En er zal hetzelfde gebeuren als in de tijd van Lot. De mensen hadden het druk met eten, drinken, kopen en verkopen, planten en bouwen. En op de dag dat Lot uit Sodom vluchtte, regende er vuur en zwavel uit de hemel en ze werden allemaal gedood. Hetzelfde zal gebeuren op de dag waarop de Mensenzoon zal komen. Als je die dag op het dak van je huis bent, moet je niet naar binnen gaan om spullen op te halen. En als je in het veld bent, moet je niet eerst naar huis teruggaan. Denk aan wat er met de vrouw van Lot gebeurde! ... Als je probeert je leven te redden, zul je het verliezen. Maar als je je leven opgeeft, zul je juist leven krijgen.” (Lucas 17:26-33)
 
                Video, vernietiging van Sodom & Gomarra:



 "Zoek de HEER, jullie in het land die nederig zijn en naar zijn wetten leven, zoek rechtvaardigheid, zoek nederigheid: misschien vinden jullie een schuilplaats op de dag van de toorn van de HEER."
(Sefanja 2:3)


zaterdag 20 juli 2024

DE STROOMBRON VAN HET LEVEN

   DE STROOMBRON VAN HET LEVEN:

zaterdag 13 juli 2024

DE DOORBRAAK KOMT!

 DE DOORBRAAK KOMT!

  


Profetie:

U weet we bevinden ons in de eindtijd, waar de strijd tussen goed en kwaad definitief beslecht zal worden!
De kans bestaat dat we binnen onbepaalde tijd de definitieve doorbraak kunnen meemaken: GODS STORM. Die een nieuwe wending zal geven aan de mensheid, en die bedoeld is om de ogen van de slapende mensheid te openen! We moeten ons ervan bewust zijn dat deze tijd niet gemakkelijk zal zijn, er zal veel onrust, moeilijkheden zijn. (we leven in een maatschappij die zeer fragiel is, bij de minste turbulentie kan alles al goed verkeerd lopen! Toch moeten we ons staand zien te houden in deze tijden. We moeten volhouden en uitzien naar de nieuwe tijd die ons beloofd is, een tijd die prachtig zal zijn, helemaal nieuw.  
 (EEN HOOPVOLLE TOEKOMST!)




De strijd zal steeds heviger worden, de hitte zal worden opgevoerd. Bereid je voor , hongersnood,cyberaanvallen,
beurscrashes ... oorlogen,natuurrampen,epidemieën. Sommigen, zullen hun leven verliezen, maar de overwinning zal uiteindelijk voor de goede mensen zijn.

Wees moedig. Wend je met heel je hart en geest tot de Gever van het leven, de Schepper van al het goede, de Bron van ware liefde en de Vader van de waarheid. Hij die aan onze kant staat, tegen de draken van weleer, die je ziel willen verslinden.

Sta op. Spreek je uit. Kies voor het goede. En doe wat nodig is om deze doorbraak voor de mensheid te helpen bewerkstelligen.

De duisternis heeft zijn tijd gehad. Spoedig zal de tijd van het goede komen. Houd je dat besef vast in je hart. Geef niet toe aan wanhoop als het hevig wordt. De storm zal intens zijn. Maar sta sterk in de zekerheid dat hij voorbij zal gaan en dat er een nieuwe dag zal aanbreken.

Dit is een tijd van enorme confrontatie tussen goed en kwaad. Een grote botsing tussen licht en duisternis. Zorg ervoor dat je aan de goede kant staat.

Er zal een ommekeer zijn die je niet verwachtte. Een grote verandering. Heb daar vertrouwen in. Het zal niet gaan zoals je denkt. Het zal nog steeds erg stormachtig zijn. Voor velen zal het de laatste fase van hun leven zijn. Er zullen velen zijn die hun bestaan op aarde zullen verliezen. Maar de toekomst is rooskleuriger dan het nu lijkt. De storm zal voorbijgaan. Dan zal er een nieuw tijdperk aanbreken. Een tijd van hoop en herstel. Houd je hart daarop gericht.

Wanneer je geliefden verliest, besef dan dat er meer is dan het aardse bestaan. Besef dat het niet het einde is. De mens gaat de volgende fase in, voorbij dit leven.

Kijk niet alleen met je menselijke ogen naar de situatie in de wereld. Terwijl de slechte entiteiten proberen de mensheid aan zich te onderwerpen, is de grootste bevrijding aller tijden zich aan het voorbereiden, achter de schermen. Vraag de Schepper om je ZIJN zicht op de toekomst te geven. Dan zie je verder dan het zichtbare...

Gebed:
Heer Jezus, ik dank U dat er een ommekeer komt. Dat er bevrijding onderweg is. Dat alles zal veranderen. Dat U het kwaad heeft overwonnen en zult verwijderen. Dat er een totale transformatie komt van hemel en aarde. Dat er een nieuwe tijd aanbreekt. Dat er een vernieuwing van de Schepping komt. Dat de goddelozen zullen verwijderd worden en de rechtvaardigen hun plaats zullen innemen.

Durf te dromen. Schud de duisternis van het verleden van je af en zweef als een adelaar die heel hoog vliegt en heel ver ziet. Hij ziet de nieuwe wereld, voorbij de donkere stormwolken.



Droom ervan. Visualiseer het in je geest. En dank de Almachtige voor alle grootse dingen die zullen komen.

Wanneer het komt, vragen we ons wellicht allemaal af! Eenvoudig: OP GODS TIJD, want GODS TIJD IS DE BESTE TIJD! Het zal de tijd van de WAARHEID zijn! En daar moeten we op VERTROUWEN!

                        Zaai zaadjes in je hart van de toekomst. Want het zaadje zal rijzen en een prachtige boom worden.  

Heb vertrouwen in Mij en Mijn koninkrijk. Ik heb de grote overwinning behaald, nu en voor eeuwig. Niemand zal Mij tegenhouden om Mijn plannen uit te voeren. Er komt een geweldige bevrijding voor de mensheid. Een geweldige doorbraak. Heb daar het volste vertrouwen in. Ik ben een werk aan het doen dat zijn weerga niet kent. En jij zult er deel van zijn.
Zie de toekomst die Ik heb voor mijn wereld. Voor de mensen die Mij kennen. Een toekomst van grote liefde en vreugde. De schepping zal verlost worden van het zware juk van de boze. Ik zal een geheel nieuwe dimensie brengen. Iets wat de aarde nog nooit gekend heeft.
Deze tijd is er een van zware beproeving en van grote schifting. De mensheid zal zien wat de duisternis doet en wie Ik ben, als grote bevrijder. Het zal duidelijk worden wie bij Mij hoort en wie niet.

Jij en ik! Wij zijn degenen die de dingen in deze wereld zullen veranderen.

Dat klinkt misschien vreemd voor sommigen, omdat religie ons anders vertelt: we moeten wachten tot de hemel alles oplost. Maar dat is een verkeerde denkwijze die eigenlijk de reden is waarom er zoveel kwaad in de wereld is. Het plaatst de goede mensen in een eeuwige afwachtende houding, waardoor de slechten vrij spel hebben. Want zij die wachten om gered te worden door een of ander bovennatuurlijk goddelijk ingrijpen, zullen zelf nooit de dienaren van de hemel zijn, om de daadwerkelijke transformatie op aarde te brengen.

Wie wacht, doet niets. Wie zijn opdracht begrijpt, schiet in actie.

Begrijp dat de aarde aan de mens is gegeven. De Schepper gaf deze schepping aan jou en mij - dus hebben wij de verantwoordelijkheid om haar te beschermen en te behoeden voor vernietiging.
         
BRON: D.S. profeet (Amerika)



“ Wij verwachten naar zijn belofte nieuwe hemelen en een nieuwe aarde, waar gerechtigheid woont.”
(2 Petrus 3:13)


Spreuken 2:21-22:
“Want de rechtschapenen zullen het land bewonen
en de deugdzamen mogen er blijven,
maar de goddelozen worden uit het land weggevaagd
en de trouwlozen worden er uitgeroeid.”


In Gods nieuwe wereld zal iedereen Gods heerschappij respecteren.
In die nieuwe wereld zal de mensenmaatschappij verenigd zijn in de aanbidding van DE WARE GOD.
   = JEZUS CHRISTUS.

Aanbidt u de Schepper van hemel en aarde?

De cruciale vraag is: brengen wij de nodige veranderingen
(= Jezus Christus volgen!) aan in ons leven, om waardig geacht te worden een deel van die „nieuwe aarde” en de „nieuwe hemelen” te zijn?


“Ik ben de alfa en de omega, de oorsprong en het einde. Wie dorst heeft zal Ik voor niets te drinken geven uit de bron van het water dat leven geeft. Wie overwint zal dit allemaal krijgen.”
(Openbaring 21: 6-7)

“Zie, Ik schep een nieuwe hemel en een nieuwe aarde,
en aan wat vroeger geweest is wordt niet meer gedacht,
het komt niet meer in de gedachten op.
Ik ga vreugde voor u scheppen en blijdschap voor altijd.” 
(Jesaja 65:17-18)  


“Hij zal alle tranen uit hun ogen wissen. Er zal geen dood meer zijn, geen rouw, geen jammerklacht, geen pijn, want wat er eerst was is voorbij.”(Openbaring 21: 4)

“De stad heeft het licht van de zon en de maan niet nodig: over haar schijnt Gods luister, en het lam is haar licht. De volken zullen in haar licht leven en de koningen op aarde betuigen daar hun lof.”
(Openbaring 21: 23,24)


“Maar alles wat verwerpelijk is en iedereen die zich met gruwelijke dingen en leugens inlaat, komt de stad niet binnen, alleen zij die in het boek van het leven staan, het boek van het lam.”(Openbaring 21: 27)



                        Een nieuwe tijd wacht op ons!

vrijdag 5 juli 2024

ULTIEME AANVAL VAN HET KWAAD

 ULTIEME AANVAL VAN HET KWAAD!

   

   Profetie:

Er is een ultieme aanval van het kwaad op de mensheid gepland, met als doel de mensheid te vernietigen! Zoals nooit eerder is voorgekomen in de hele menselijke geschiedenis. Let op wat je eet, drinkt, bekijkt en beluistert. Hou je lichaam en geest zuiver. Maak er een gewoonte van om te detoxen, zowel je lichaam als je geest. (de geestelijke oorlogsvoering gaat onverminderd verder...)
Zorg voor een standvastig gebedsleven, om stand te houden!
Het gebed is een ontoegankelijke burcht voor de duisternis, het is onze kracht om stand te houden.

 Uit deze aanval op de mensheid zal er juist een heel nieuw soort mensen tevoorschijn komen, die zuiverder zijn dan ooit tevoren. Zij zullen de nieuwe toekomst bouwen, in eenheid met de Schepper. Ik hoop dat je erbij bent.

BRON: D.S. (profeet Amerika.)

"Onze strijd is niet gericht tegen mensen maar tegen hemelse vorsten, de heersers en de machthebbers van de duisternis, tegen de kwade geesten in de hemelsferen." (Efeze 6:12)

"Neem daarom de wapens van God op om weerstand te kunnen bieden op de dag van het kwaad, en goed voorbereid stand te kunnen houden." (Efeze 6:13)  

"Wees waakzaam, wees op uw hoede, want uw vijand, de duivel, zwerft rond als een brullende leeuw, op zoek naar een prooi."
 (1 Petrus 5:8)