maandag 29 juli 2024

GODS STORM ZAL KOMEN

 

GODS STORM ZAL KOMEN!




Profetie:

Onze huidige wereld leeft in een sfeer van gruwelen, losbandigheid , geweld en wanorde, daarbij komt in ons huidige tijdperk de wereld massaal voor de Satan aan het buigen is, men ziet overal decadent, pervers en promiscue gedrag. De losbandigheid druipt van deze wereld af , de mensheid is aan het verstikken in een moeras van losbandigheid en perversie. Hoe lang zal God dit nog tolereren???
De wereld zit op een kantelmoment, ofwel keert men zich af van zijn boosheid jegens God, en onderwerpt men zich aan God! Anders krijgen we te maken met GODS STORM. DIE STAAT VOOR DE DEUR, want de kelk van Gods toorn is al geruime tijd aan het overlopen. We beleven een nooit geziene opstand van de mensheid jegens God, en die zal niet onbeantwoord blijven! GODS STORM komt en het zal een heuse tyfoon worden!
Zoals het een HEILIG MOMENT was toen Mozes van God de geboden mocht ontvangen, zo zal het antwoord van God op de opstandigheid en afvalligheid van de mensheid even HEILIG zijn!
 
           "De opstand van de mens, wekt de toorn van God."


Zoals het was in de dagen van Lot en in de dagen van Noach,zo zal het ook zijn in de dagen van de Mensenzoon...

De mensen gingen gewoon hun gang. Ze aten en dronken en trouwden, tot op de dag dat Noach in de boot ging. Toen kwam de grote overstroming en ze verdronken allemaal. En er zal hetzelfde gebeuren als in de tijd van Lot. De mensen hadden het druk met eten, drinken, kopen en verkopen, planten en bouwen. En op de dag dat Lot uit Sodom vluchtte, regende er vuur en zwavel uit de hemel en ze werden allemaal gedood. Hetzelfde zal gebeuren op de dag waarop de Mensenzoon zal komen. Als je die dag op het dak van je huis bent, moet je niet naar binnen gaan om spullen op te halen. En als je in het veld bent, moet je niet eerst naar huis teruggaan. Denk aan wat er met de vrouw van Lot gebeurde! ... Als je probeert je leven te redden, zul je het verliezen. Maar als je je leven opgeeft, zul je juist leven krijgen.” (Lucas 17:26-33)
 
                Video, vernietiging van Sodom & Gomarra:



 "Zoek de HEER, jullie in het land die nederig zijn en naar zijn wetten leven, zoek rechtvaardigheid, zoek nederigheid: misschien vinden jullie een schuilplaats op de dag van de toorn van de HEER."
(Sefanja 2:3)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.