vrijdag 5 juli 2024

ULTIEME AANVAL VAN HET KWAAD

 ULTIEME AANVAL VAN HET KWAAD!

   

   Profetie:

Er is een ultieme aanval van het kwaad op de mensheid gepland, met als doel de mensheid te vernietigen! Zoals nooit eerder is voorgekomen in de hele menselijke geschiedenis. Let op wat je eet, drinkt, bekijkt en beluistert. Hou je lichaam en geest zuiver. Maak er een gewoonte van om te detoxen, zowel je lichaam als je geest. (de geestelijke oorlogsvoering gaat onverminderd verder...)
Zorg voor een standvastig gebedsleven, om stand te houden!
Het gebed is een ontoegankelijke burcht voor de duisternis, het is onze kracht om stand te houden.

 Uit deze aanval op de mensheid zal er juist een heel nieuw soort mensen tevoorschijn komen, die zuiverder zijn dan ooit tevoren. Zij zullen de nieuwe toekomst bouwen, in eenheid met de Schepper. Ik hoop dat je erbij bent.

BRON: D.S. (profeet Amerika.)

"Onze strijd is niet gericht tegen mensen maar tegen hemelse vorsten, de heersers en de machthebbers van de duisternis, tegen de kwade geesten in de hemelsferen." (Efeze 6:12)

"Neem daarom de wapens van God op om weerstand te kunnen bieden op de dag van het kwaad, en goed voorbereid stand te kunnen houden." (Efeze 6:13)  

"Wees waakzaam, wees op uw hoede, want uw vijand, de duivel, zwerft rond als een brullende leeuw, op zoek naar een prooi."
 (1 Petrus 5:8) 
 









Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.