vrijdag 16 juli 2021

GEESTELIJKE STRIJD

 

 

 

    GEESTELIJKE STRIJD:



                                  "Geestelijke oorlogsvoering."          

 

Veel gelovigen ervaren in onze huidige tijden  veel geestelijke strijd in hun innerlijke leven.

 

Er is momenteel een ‘geestelijke zuivering en loutering’ aan de gang. God wil ons geestelijk zien wedergeboren worden. Hij wil ons herscheppen  zoals Hij ons geschapen heeft, naar Zijn beeld dus. Hij wil ons bekleden met de nieuwe mens.

God laat toe dat we op de proef gesteld worden, dat er een strijd is op geestelijk vlak tussen de duisternis en het licht in ons. Hierdoor wil hij ons tot geestelijk sterke burchten maken, die klaar zijn om de fundamenten van Zijn Koninkrijk te worden!

Probeer vooral om kalm te blijven in zo’n periode, maak tijd om tot rust te komen in stilte. Maak voldoende tijd vrij om regelmatig te bidden, het gebed is een ontoegankelijke burcht voor de duisternis, het is onze KRACHT om stand te houden. Het proces van de geestelijke wedergeboorte, kunnen we toewijden aan Maria.

Zij zal u hierin geestelijk leiden.  Zij is de ideale weg om naar Christus te gaan! Bid ook om de H.Geest, op voorspraak van Maria om uw geestelijk leidsman te zijn…

 

“De ware zin van ons christelijke leven bestaat in het verwerven van de H.Geest.”

(H.Serafim van Sarov.)

 

Blijft ten allen tijde uw VERTROUWEN  stellen op Gods Voorzienigheid, want deze is onfeilbaar!

 

We zullen oorlog voeren in de geest als nooit tevoren.

We zullen opstaan ​​en winnen met woedende liefde. Satan en zijn trawanten voeren felle aanvallen uit op meerdere fronten tegelijk…maar:

 

We ontwaken, staan ​​op en nemen een heroïsch standpunt in, gevolgd door een heroïsche aanval. We gaan niet terug, we zullen niet terugtrekken.

Zelfs als de oorlogsmist desoriënterend is. We zullen in geen geval opgeven! We zullen meedogenloos voorwaarts marcheren…

 

God vecht met ons en Zijn legers bewegen voor ons uit en  wij bewegen mee met hen… met de ogen gericht op ons doel: geluk en voorspoed in eeuwigheid!

 

Ja, ik weet het zegt God, de strijd is uitputtend, en vergt veel van jullie krachten er vallen slachtoffers, maar houd vol en blijft VERTROUWEN! Mijn redding komt op tijd, ze komt op de juiste tijd, op Mijn tijd.

 

"Strijd de goede strijd van het geloof, win het eeuwige leven waartoe je geroepen bent en waarvan je in aanwezigheid van velen zo’n krachtig getuigenis hebt afgelegd."

(1 Timoteüs 6:12)



 

 

 

 

"Daarom ook is iemand die één met Christus is, een nieuwe schepping. Het oude is voorbij, het nieuwe is gekomen."

(2 Korintiers 5:17)



"Jezus zei: 'Waarachtig, ik verzeker u: alleen wie opnieuw wordt geboren, kan het koninkrijk van God zien."

(Johannes 3:3)

 

 

"Wees vastberaden en standvastig. Er is geen enkele reden om bang voor hen te zijn, want het is de HEER, uw God, die met u meegaat. Hij zal niet van uw zijde wijken en u niet verlaten."

(Deuteronomium 31:6)

 

"Wie overwint zal zich ook in het wit kleden. Ik zal zijn naam niet uit het boek van het leven schrappen, maar juist voor hem getuigen ten overstaan van mijn Vader en zijn engelen."

(Openbaring 3:5)

 



 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.