vrijdag 13 mei 2022

DE NATUUR ZAL OM WRAAK ROEPEN

 

 

 

DE NATUUR ZAL OM WRAAK ROEPEN:




 

Bij Haar éénmalige  verschijning in LA SALETTE (de eerste officieel door de rkk erkende verschijning van Maria!) Op 19/9/1846 gaf Maria naast De Boodschap ook  aan elk kind een geheim.” Het geheim van Melanie werd met imprimatur van haar geestelijke begeleider Mgr. Zola gepubliceerd. In dit geheim lezen we volgende profetie, die zich in onze huidige tijden aan het vervullen is:

Maar dan zal de natuur om WRAAK roepen over de mensen en zij zal van ontzetting sidderen in afwachting van wat er met de door misdaden besmeurde aarde zal gebeuren. De seizoenen zullen veranderd worden en de aarde zal slechts bedorven vruchten voortbrengen.”

 

PROFETIE:

 

 KWAAD TREKT KWAAD AAN!

 

De Heer spreekt:

 

Jullie oogsten stilaan de vruchten van het kwaad dat lange tijd gesticht werd! De wereld proeft nu reeds de vruchten van haar ‘eigen koers die ze volgt… Met droefheid zie ik van bovenaf hoe jullie plannen  zich tegen jezelf keren. Jullie dagen de natuur uit! De natuur keert zich tegen jullie, jarenlang hebben jullie zonder respect met de natuur gehandeld. Nu keert de natuur zich tegen jullie en roept ze om WRAAK.Ze is een gesel geworden voor jullie, oorspronkelijk was ze een bron van vrede en rust voor jullie maar door de mishandeling met jullie kwaad tegen haar, helpt ze nu Mijn plannen met deze wereld te vervullen. Ze zal meehelpen aan de zuivering van alles, en eens dit geschied is zal ik ze herstellen, eerst zullen jullie terug jullie knie terug voor Mij buigen, dan zal ze terug een bron worden voor jullie en voorspoed en geluk brengen.

 

BID OM ERBARMEN!

 

Smeek de hemel dat de tijd van zuivering niet zo hard op jullie neerkomt als op Sodom en Gomorra.

 


          Een alles verwoestende vuurtornado.



De afgelopen jaren krijgen we ook meer en meer te maken met felle en overvloedige regenbuien op korte tijd, met als gevolg 'overstromingen' die schering en inslag gebeuren...straten, wijken, dorpskernen , worden meer en meer het tafereel van een rampgebied.


De Maasvallei bij Luik in juli 2021 getroffen door een felle overstroming.
 
In 2022 krijgen we te maken met een nieuw fenomeen. Gletsjers storten in en donderen naar beneden in de vallei met sneeuw en rotsen, als gevolg van de hoge temperaturen. Dit was al het geval op 3 juli in de Dolomieten (noord-Italië) en op 4 juli in de buurt van de Mont -Blanc , Plan de l'Aiguill.


                                             
Afgebroken gletsjer in de Dolomieten.




Zie ook blog:

BIZARRE KLIMAATSOMSTANDIGHEDEN:      (2012)



KLIMAATCRISIS: (2018)




 

 

 

"Vergis u niet, God laat niet met zich spotten: wat een mens zaait, zal hij ook oogsten."
(Galaten 6:7)





 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.