vrijdag 17 mei 2019

GOD TARTEN



GOD TARTEN:

"water en vuur zullen de aarde zuiveren...Gods Toorn."



De huidige mensheid is bezig met God te tarten!

De moderne mensheid van onze huidige wereld is bezig op een nog nooit geziene wijze zich ter aarde te werpen om in aanbidding te vallen  voor de geest van de wereld (die niks anders is dan de geest van het kwade!)
Het is afgoderij van het ergste soort, nog erger dan de aanbidding van het gouden kalf in de tijd van Mozes!

Hiermee tart men God. Vooral omdat het op de meest schaamteloze wijze gebeurt. God die enkel maar het eeuwige geluk en heil van zijn kinderen op het oog heeft, word op deze wijze pijnlijk getroffen in zijn heilig hart. Men doorboort opnieuw het hart met een speer van zonden en oneerbiedigheden!

Nochtans heeft God geen middelen onbenut gelaten om ons duidelijk te maken dat het anders kan. Hij zond zijn enige Zoon Jezus Christus naar de aarde om ons “het “Woord van God” te leren kennen. En ons door zijn lijden en kruisdood  te verlossen van de eeuwige ondergang en de poort naar de hemel terug te openen. In deze laatste tijden zond Hij Zijn boodschapster Maria naar de aarde om de mensheid op te roepen tot bekering en tot de toepassing van de leer van Haar Zoon Jezus Christus, die de enige weg en waarheid is. Al deze middelen worden door de mensheid weggehoond,bespot en verworpen op de meest schandelijke wijze.

Het enige wat de dolende mensheid terug op het rechte spoor kan krijgen is de TOORN van God.

De hemel waarschuwde reeds hiervoor bij monde van de H.Maagd Maria  op de berg van La Salette (Franse alpen 19/9/1846) waar Maria de mensheid kwam oproepen dat men zich moest ONDERWERPEN aan God! Zoniet  zou de arm van Haar Zoon kunnen “vallen.
Maria in LA SALETTE:
ALS MIJN VOLK ZICH NIET WIL ONDERWERPEN BEN IK GEDWONGEN DE ARM VAN MIJN ZOON TE LATEN GAAN. HIJ IS ZO ZWAAR EN ZO DRUKKEND DAT IK HEM NIET LANGER KAN TEGENHOUDEN.”


Uiteindelijk zal God toch Zijn plannen voltrekken zoals het woord van God ons laat weten.

De toorn van Jahweh legt zich niet neer eer hij de plannen van zijn hart heeft ten uitvoer gebracht; OP HET EINDE DER TIJDEN  zult gij het ondervinden.” (Jeremia23 20 en 30.24.)


“God zoekt op aarde naar rechtvaardigen, naar mensen die nog bereid zijn om eerbiedig en respectvol met Hem en met hun medemens te leven. De rechtvaardigen zullen gespaard blijven!” (zoals het was in de dagen van Lot…)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.