zondag 8 september 2019

ONTMOEDIGING





ONTMOEDIGING:

“Laat je door niets ontmoedigen.”




Ontmoediging, is een gesteldheid die de duivel ons probeert op te dringen, met als doel ons in ons geloof krachteloos te maken. Probeer daarentegen een overwinnaar te zijn/worden.
Dus kies er vandaag voor om God door je heen te laten werken, zelfs wanneer je met tegenstand wordt geconfronteerd.

Als we echt overwinnaars willen zijn die God dienen en een verschil willen maken in deze wereld, dan zullen we een aantal uitdagingen moeten doorstaan. De duivel zal ons proberen te ontmoedigen bij iedere kans die hij krijgt, maar God is groter dan je vijand en Hij kan je door elke uitdaging overwinnend heenbrengen.

De HEER zelf gaat voor je uit, hij zal je bijstaan en geen moment van je zijde wijken. Wees niet bang en laat je door niets ontmoedigen.”
(Deuteronomium 31:8)

 God wil ons vervullen met zijn hoop, vrede en hemelse vreugde.
Moge God, die ons hoop geeft, u in het geloof geheel en al vervullen met vreugde en vrede, zodat uw hoop overvloedig zal zijn door de kracht van de heilige Geest.”
 (Romeinen 15:13)

Laten we dus bidden tot de H.Geest om ons te vervullen met kracht, moed, sterkte en standvastigheid in ons geloof, zo zal dan ook de vrede en vreugde in ons geloof ons ten dele vallen! Bid tot de H.Geest op voorspraak van Maria (Zij is de bruid van de H.Geest en Haar voorspraak heeft een machtige uitwerking op de H.Geest!)


“Maar wie hoopt op de HEER krijgt nieuwe kracht:
hij slaat zijn vleugels uit als een adelaar,
hij loopt, maar wordt niet moe,
hij rent, maar raakt niet uitgeput.”
(Jesaja 40:31)






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.