woensdag 1 april 2020

EEN ERNSTIGE WAARSCHUWING!




EEN ERNSTIGE WAARSCHUWING!




“DE NATUUR ZAL OM WRAAK ROEPEN”:

Is de corona-pandemie een roep van wraak door de natuur over de mensheid?

Paus Franciscus zegt dat het coronavirus  een woede-aanval is  van ‘Moeder Natuur, omwille van de milieuvervuiling.

De wetenschap ziet het als volgt:

Afgelopen week werd er gepubliceerd:
Milieuorganisatie WWF roept beleidsmakers op om ongerepte natuurgebieden beter te beschermen. Uit een nieuw rapport van de organisatie blijkt dat de vernietiging van de natuur en de overexploitatie van dierlijke hulpbronnen een belangrijk aandeel hebben in het ontstaan van de coronacrisis. “

De overdracht van virussen van wilde dieren naar mensen wordt vergemakkelijkt door de vernietiging van de laatste ongerepte gebieden van de planeet.” (wilde dieren die niet meer in hun ongerepte gebieden kunnen leven, zoeken vaker de gebieden op waar mensen wonen om voedsel te zoeken, en zodoende kan overdracht van virussen vlugger en meer ontstaan…)Ook het drijven van handel in wilde dieren tussen mensen, kunnen een rol spelen!

In het geheim van L.S. lezen we:
De natuur zal om wraak roepen over de mensen en zij zal van ontzetting sidderen in afwachting van wat er met de door misdaden besmeurde aarde zal gebeuren.” En verder:  Bij de eerste slag van Zijn bliksemend zwaard zullen de aarde en de bergen sidderen van vrees daar de wanorde en de misdaden der mensen het gewelf der hemelen doorboren.
Wee de bewoners der aarde! Er zullen bloedige oorlogen en hongersnoden zijn, pest en besmettelijke ziekten…”

"In LA SALETTE kwam Maria de mensheid WAARSCHUWEN!"


Corona is nu het belangrijkste nieuws heel de wereldbol rond. Het biedt kansen en gevaren. Deze pandemie kan de wereldfamilie tot inkeer brengen en terugvoeren naar het wezenlijke, in de geest van
hetgeen het eerste Bijbelboek, Genesis ons leert:
Het eerste mensenpaar wilde niet ingaan op Gods uitnodiging om in gemeenschap met Hem, te leven en liefde in overvloed te ontvangen, maar wenste zelf god te zijn. Deze breuk met God bracht een ontwrichting mee van de mens in zichzelf, met zijn medemens, in de maatschappij en in de natuur.
 Deze Coronacrisis, is een ernstige Waarschuwing aan de huidige wereld! Is de wereldwijde klimaatsverandering ook al een waarschuwing voor de mensheid, echter velen trekken er zich  niks van aan, en een aanpassing van  gedrag en/of maatregelen, blijft achterwege, men doet het ganse verhaal af als een soort fabeltje en verwerpt het (meestal vanuit hun egoïsme, omdat ze hun levensstijl niet willen veranderen!) Met een dergelijke crisis die we nu meemaken, is er praktisch niemand die de feiten kan ontkennen of verwerpen, we worden dagelijks met de gevolgen geconfronteerd, honderden doden, over de ganse wereld en soms zelfs in eigen omgeving mensen die ziek worden en/of sterven. Nu kunnen we wel niet anders dan onze levenshouding te veranderen, ook omdat ze opgelegd is door de overheid uit noodzaak tegen de epidemie, en wat zien we, dat het plots wel anders kan… Dit alles vraagt immers om onze levenshouding in vraag te stellen, en eventueel ook op zoek te gaan naar de diepere essentie van ons leven hier op aarde!

 In La Salette kwam Maria in onze moderne tijden de mensheid oproepen (Waarschuwen!) om zich aan God te onderwerpen, en zo terug met Hem in eerbied en harmonie te gaan leven.

Schuld erkennen en terugkeren naar de harmonie met God, Hem erkennen als Schepper en Jezus als Verlosser, dát is nu de belangrijkste remedie voor de gehele mensheid.

Als de mensheid hierin slaagt, dan kan er een geweldige nieuwe tijd aanbreken, zoals ook voorspeld in het geheim van L.S.:
Dan zal er vrede zijn, de verzoening van God met de mensen Jezus Christus zal gediend, geëerd en verheerlijkt worden. De liefde zal overal bloeien.”

Het geheim van La Salette:




Schuld erkennen en terugkeren naar de harmonie met God, Hem erkennen als Schepper en Jezus als Verlosser, dát is nu de belangrijkste remedie voor de gehele mensheid.


Laten we blijven bidden tot Maria, die voor ons onophoudelijk ten beste spreekt bij Haar Zoon Jezus Christus, vragen we om ontferming en genade voor onze wereld, en de gehele mensheid. Dank, en Gods zegen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.