zaterdag 22 februari 2020

ZOEK EERST HET KONINKRIJK VAN GOD




ZOEK EERST HET KONINKRIJK VAN GOD!





Verwijder afleidingen:


“Zoek liever eerst het koninkrijk van God en zijn gerechtigheid, dan zullen al die andere dingen je erbij gegeven worden.” 
  (Matteüs 6:33)


Afleiding is één van de sluwere wapens van Satan. Hij weet dat, wanneer we worden afgeleid door de zorgen van het leven, we meer dan waarschijnlijk onze tijd met God zullen beginnen te verwaarlozen.

Om ons trouw te houden aan Hem en in nauwe en solidaire vriendschap met Hem te blijven, wil God dat we afleidingen verwijderen die ons van Hem scheiden, zelfs als dat pijn doet.

Bijvoorbeeld, als onze carrière of het verlangen naar geld of een hogere sociale status belangrijker zijn dan God te behagen, moeten we onze prioriteiten bijstellen. Of misschien houdt een relatie je weg bij het doorbrengen van tijd met God en ben je meer op zoek naar aandacht en goedkeuring van die persoon dan van God. Waar het om gaat is dat elke situatie of verlangen die ons hindert om geleid te worden door de Heilige Geest of voor God te leven, een ongezonde afleiding is die niet goed voor ons is.

God wil dat we door de Heilige Geest geleid worden, niet door afleidingen. Dus zet vandaag alle afleidingen in je leven opzij en richt je doelbewust op God. Als je eerst God met heel je hart zoekt, dan zal je Hem vinden. Hij wacht op jou.  

BRON: Joyce Meyer Ministries.

“Zoek liever eerst het koninkrijk van God en zijn gerechtigheid, dan zullen al die andere dingen je erbij gegeven worden.” 
  (Matteüs 6:33)




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.