dinsdag 9 juni 2020

HET LICHT VAN HET LEVEN




HET LICHT VAN HET LEVEN:


    Uw geloof en hoop zijn op God gericht.”
(1Petrus 1:21)

We raken zo gewend aan deze wereld dat we de volgende wereld uit het oog verliezen. We raken zo gewend aan de duisternis en chaos van deze lijdende en gewelddadige wereld dat we de stralende aanblik uit het oog verliezen van de Enige die kon zeggen:
"IK BEN het licht voor de mensen. Iemand die Mij volgt, hoeft nooit meer in het donker te leven. Hij zal wandelen in het licht dat leven geeft." 
(Joh. 8:12)

Hij alleen is…”Het Lam van God dat de zonde van de wereld wegneemt!”
 (Joh.1: 29)
 Hij alleen is de Hoop van de hopelozen, de redder van de verlorenen, de gids van de dwalenden. “De Zoon is de 'afbeelding' van God Zelf. In Hem zien we wie God is. In Hem zien we de macht en majesteit van God en het karakter van God. De Zoon zorgt ervoor dat alle dingen bestaan. Want alle dingen bestaan door zijn woord dat één en al kracht is.” (Hebreeën 1:3)

Wereldleiders hebben tegenwoordig te kampen met haast onoverkomelijke problemen, en dat zal altijd zo blijven. Maar zorg dat je in de aanhoudende duisternis van deze wereld nooit Jezus uit het oog verliest. Hij alleen is de hoop van de wereld, en die van jou!

BRON: Uit ‘ Hoop voor iedere dag’- Billy Graham


"IK BEN het licht voor de mensen. Iemand die Mij volgt, hoeft nooit meer in het donker te leven. Hij zal wandelen in het licht dat leven geeft." (Joh. 8:12)





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.