zaterdag 27 juni 2020

ONTWIKKELINGEN IN DE SAMENLEVING



ONTWIKKELINGEN IN DE SAMENLEVING:



Goede vrienden, de Hemel zoekt strijders om in onze huidige tijden BOLWERKEN VAN DUISTERNIS AF TE BREKEN! Vele kleine Davids, die allen samen die grote Goliath willen afbreken, en hem niet langer laten overheersen in de wereld!
"Maria zal de kop van de slang verpletteren met Haar voet." 
(genesis 3:15) Maar daarvoor wil ze de medewerking van Haar kinderen gebruiken, om hen te laten meedelen in de triomf van Haar Onbevlekte Hart! Ben je bereid om een strijder in dienst van Maria te worden, om samen met Haar het kwade in onze goddeloze wereld voor eeuwig aan banden te leggen! Weet dat de beloning in de eeuwigheid van onvoorstelbare waarde zal zijn. Wie in de frontlinie loopt moet bereid zijn om af en toe eens een klap op te vangen, (weet dat Maria aan uw zijde staat als Moeder van Altijddurende Bijstand, en u altijd zal helpen) want  wie zich edelmoedig opstelt zal ook edelmoedigheid ontvangen van Gods kant!
KOM OP STRIJDERS VOOR GODS RIJK, STA OP WANT HET IS NU DE TIJD…



De satan beïnvloedt alle ontwikkelingen in de samenleving zodanig dat deze zoveel mogelijk van zijn eigen geest doordrongen zouden zijn.

Hierdoor poogt hij de samenleving in al haar geledingen systematisch in dienst van zijn werken van duisternis te stellen en van God en alle Hemels denken weg te leiden. Het louter werelds denken wordt volledig centraal gesteld.
Op alle punten is de samenleving ten prooi aan tegenstrijdigheden, chaos en verwarring, opdat zoveel mogelijk zielen alle houvast zouden verliezen. Hierdoor wordt alles onzeker, alle geloof wordt ondermijnd, steeds méér zielen zijn ervan overtuigd dat God niet bestaat, en indien toch, dat Hij Zich al zeker niet om de mensheid bekommert en zelfs wreedaardig is. De Wet van Liefde en Verlossing wordt totaal verkeerd uitgelegd en begrepen. Alle ongemak wordt tot een mensonwaardige schande verklaard, en de mensheid geeft meer en meer toe aan de verleiding om 'nieuwe oplossingen voor de problemen van het leven' te vinden. Deze 'oplossingen' sluiten systematisch God, Zijn Plannen en de noodzaak om hieraan mee te werken uit, en verheffen de mens en zijn ontelbare vergankelijke behoeften tot een afgod die aanbeden moet worden.
De mens krijgt de indruk dat hij niet meer op God kan rekenen, dus verheft hij zichzelf en zijn eigen noden tot middelpunt van al zijn denken, handelen en bestreven. God leeft steeds minder in geest en hart van steeds méér zielen.
God is almachtig, en aan de door Hem uitgekozen Vertegenwoordigster naar de zielen toe (Maria, de Meesteres van alle zielen), is alle macht gegeven om, op grond van de Verlossingswerken van Jezus Christus, Gods Wet in elke ziel tot voltooiing te brengen. De Hemel wacht echter op ons, zielen, om de ons aangereikte sleutel in het slot van de poorten der genade om te draaien en deze wereld met inbegrip van de Kerk van Christus naar de ware bevrijding uit de listen, valstrikken en werken van de duisternis te leiden.

De Meesteres van alle zielen (Maria) wijst erop, dat doorheen de geschiedenis der mensheid ontelbare wonderbare interventies van Gods wege door Haar rechtstreekse tussenkomst zijn voltrokken. Zij wijst er eveneens op, dat al deze interventies telkens mogelijk zijn gemaakt door massale gebeden, offers, grootschalige beoefening van de deugd en massale toewijding van mistoestanden aan Haar.
Daarom roept Zij nu Haar Ketting van Licht op tot een groot gezamenlijk offensief voor het herstel van de aloude traditionele mentaliteit bij de zielen, dit wil zeggen: de gesteldheid waarin God en Zijn Plannen het middelpunt van alle handelen, spreken, denken, voelen en verlangen vormen, en Gods doelstellingen met elk mensenleven op aarde ook in het dagelijkse leven de enige drijfveer van alle doen en laten vormen.
Slechts een diep inzicht in de strategieën en listen van de duivel ten aanzien van de menselijke behoeften en zwakheden, en de vaste wil om louter en alleen te leven tot verheerlijking van God en voor de voltooiing van Zijn Heilsplan, kan de samenleving en de Kerk van Christus terugvoeren naar hun ware heiligheid, en deze wereld bevrijden uit de chaos en de ellende, die uiteindelijk door alle afwijkingen van Gods bedoelingen zijn veroorzaakt.

BRON: Maria Domina Animarum Apostolaat
(Zie Onderrichtingen: korte onderrichtingen: Herken de tekenen van de tijd.)



“Bouwen aan een liefdevolle wereld die bevrijd wordt uit alle chaos en ellende.”


Zie ook de ketting van Licht van MARIA:

http://jezusmariagroep.blogspot.com/2014/12/de-ketting-van-licht-van-maria.html






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.