donderdag 29 februari 2024

DE EINDSTRIJD IN DE EINDTIJD

   DE EINDSTRIJD IN DE EINDTIJD:




Profetie:


De duisternis op aarde is nog nooit zo groot geweest. Het zal voor korte tijd nog donkerder worden. De duisternis zal proberen je licht te doven, door wanhoop. Geef er niet aan toe.
Er is een betekenis achter de duisternis die toegelaten wordt: het laat mensen uitroepen naar het licht. Ze gaan weer op zoek naar de waarheid. Ze beseffen dat ze verloren zijn zonder het licht.
Daarom is het nodig dat de duisternis voor een tijd de wereld kan overspoelen. Anders zou de mensheid nooit tot verandering komen. Dan zou niemand de waarde van licht beseffen. Dan denkt iedereen dat ze zonder waarheid kunnen leven, zonder dat het gevolgen heeft.
Deze tijd zal een definitieve ommekeer bewerken op de aarde. Een ommekeer die alles zal veranderen. De duisternis denkt dat ze gaan winnen, maar ze beseffen niet dat ze al verloren hebben.
Blijf je met hart en ziel richten op waarheid. Laat je niet afleiden. Heb grote hoop en verwachting. Zelfs al zie je het nog niet. Zelfs al lijkt alles alleen maar kwaad te zijn. Laat je daar niet door onderdrukken. Want de mensheid is door de druk heen aan het ontwaken. Het zal nog een tijd duren. Niets gaat zo snel als je zou willen. Het zal nog heftig worden. Het kwaad zal proberen alsnog de strijd te winnen. Een wanhopige vijand is het meest gevaarlijk. Maar hou de moed vast. Hou de toekomst voor ogen. Het licht heeft al gewonnen. De slang is al verslagen. Je zult het zien op den duur.
Dit is een tijd van grote druk. En de druk zal nog heviger worden
(Gods Storm!) Maar je zult er als een veel beter mens uitkomen. De oppervlakkigheid waar je je vroeger mee bezig hield, is weggevallen. Nu besef je de waarde van de dingen in je leven. Je zult meer investeren in datgeen wat echt belangrijk is. Dat zal veel meer geluk brengen.
Zie dus de toekomst. Besef dat de mensheid voor de deur staat van de grootste omwenteling aller tijden. Het zal niet gaan zoals je denkt. Het zal voor een tijdlang moeilijker zijn dan je zou wensen. Maar het is slechts tijdelijk. De zon zal doorbreken en een nieuwe dag zal aanbreken. Hou dat voor ogen. Bemoedig elkaar daarmee.
Ontmasker het kwade. Breng alles aan het licht. Ruk de sluier weg van de mensen. Open hun ogen met alle middelen die je hebt. Roep het van de daken. Laat je niet de mond snoeren. Alles moet bekend worden. Alles moet aan het licht komen. Alles moet naar buiten komen. Niets mag verborgen blijven.  
Maar let op dat het jou zelf niet te gronde richt. Het kwade onthullen kan een zwaar effect hebben op de mens. Doe het met het besef dat je als een chirurg bent die een stervende patiënt redt. Je snijdt het lichaam open en de vreselijke kankergezwellen worden zichtbaar. Dat is een afschuwelijke aanblik. Zo is het ook met het ontmaskeren van kwaad. Het is afschuwelijk. Maar weet dat je op deze manier meehelpt met alle chirurgen over de hele aarde, allen die waarheid onthullen, om de kankergezwellen uit de mensheid te verwijderen.
Laat je dus niet ontmoedigen. Geniet van alles wat mooi is. Geniet van je geliefden. Geniet van de natuur. Geniet van het leven dat je gekregen hebt. Geniet van alles wat je blij maakt. Geniet met volle teugen. Fiets, wandel, ga erop uit. Zonder je te ergeren aan wat er op dit moment nog zo fout is. Geniet toch van de natuur. Negeer het kwade.
Zo kun je het volhouden. Ontmasker het kwaad, maar laat het je niet neerdrukken. Hou je hoofd omhoog. Want de toekomst is zo mooi, daar heb je geen besef van. Blijf bidden!
De mensen van deze tijd vinden het moeilijk om hoop te hebben voor de toekomst. Het is zo onwerkelijk. Je kent het niet, een wereld zonder deze zware druk van de duisternis. Je kunt het je niet voorstellen. Maar toch zal het komen.
Disciplineer jezelf erin om te dromen over een betere wereld. Train jezelf om positief en hoopvol te zijn. Het is een discipline. Iets wat je jezelf moet aanleren. Maar het is de moeite waard.
De toekomst is prachtig. Hou dat vast.

Jezus spreekt: ' “De toekomst is in Mijn handen. Je zult zien hoe Ik de ontwikkelingen op aarde zal sturen zoals Ik het wil. Er is een hevige strijd gaande, maar laat je niet bedriegen door de vele geluiden van de vijand. Ik ben er ook en Ik heb een groter plan dan de vijand. In wezen is de vijand blind en zelf misleid. Hij ziet geen waarheid, kent geen licht en doolt zelf rond in zijn eigen leugens. Er is geen hoop voor de duisternis. Er is geen toekomst voor de vijand.”

Lees deze tekst af en toe opnieuw. Het zal je versterken en moed geven.
Indien mogelijk, verspreid deze tekst ook om anderen te bemoedigen, en om stand te houden!

BRON: D.S. profeet Amerika.

In de laatste twee hoofdstukken van het boek Openbaring beschrijft Johannes op een prachtige manier de heerlijkheid die voor de getrouwen is weggelegd.
  
Daarna zei Hij tegen mij: "Houd de profetische woorden van dit boek niet geheim. Want alles wat er geschreven staat, gaat bijna gebeuren. Laten de mensen die slechte dingen doen nog maar slechtere dingen gaan doen. Laten de mensen die niet naar hun geweten luisteren nog maar minder naar hun geweten gaan luisteren. Laten de mensen die goed doen nog meer goede dingen gaan doen. Laten de mensen die bij God horen nog heiliger gaan leven. En let op: Ik kom gauw! En dan geef Ik alle mensen wat ze hebben verdiend met wat ze hebben gedaan, goed of kwaad. IK BEN de Eerste en de Laatste, het Begin en het Einde. Het is heerlijk voor de mensen als ze leven zoals Ik het wil. Want zij mogen eten van de levensboom. Zij mogen door de poorten de stad binnengaan. Maar buiten de stad zijn de bedriegers en de tovenaars, de mensen die allerlei verkeerde dingen doen op het gebied van seks, de moordenaars, de mensen die afgoden aanbidden en alle leugenaars.
(Openbaring 22:10-15) 
 
  


"En neemt geen deel aan de onvruchtbare werken der duisternis, maar ontmaskert ze veeleer, want het is zelfs schandelijk om te noemen, wat heimelijk door hen wordt verricht."
(Efeziërs 5:11-12 )

"Wee hen die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht en licht als duisternis; die bitter doen doorgaan voor zoet en zoet voor bitter."
(Jesaja 5:20)



                                  Er komt een nieuwe hemel en een nieuwe aarde!

" Want ooit zullen alle mensen mijn macht en majesteit leren kennen. De aarde zal er vol van zijn, net zoals de zee vol is van water."
(Habakuk 2:14)







Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.