zaterdag 28 november 2020

LEGIOEN VAN ROZENKRANSSTRIJDERS

 

 

HET LEGIOEN VAN ROZENKRANSSTRIJDERS:




 

 

DRINGENDE  OPROEP tot de KINDEREN VAN HET LICHT!

MARIA ROEPT HAAR LEGER VAN STRIJDERS OM OP TE STAAN!!!

 

Goede vrienden, verenigd in “Jezus en Maria” mijn hemelse Koningin roept mij op om een “vennootschap van de Heilige rozenkrans op te richten. Vroeger bestonden er menige godvruchtige genootschappen (en/of derde ordes) waarin gelovigen zich verenigden om een bepaalde godsdienstige praktijk te beoefenen in vereniging met medegelovigen, meestal uit de eigen omgeving, of eigen gemeenschap, of op de parochie waar men woonde. Ik geef een voorbeeld van enkele genootschappen:”De Heilige rozenkrans.”  “Het Allerheiligste Sacrament”  “de Heilige Kruisweg” en soms ook ter verering van een  of andere heilige. In de loop van de tijden zijn de meeste van deze genootschappen verdwenen, of uitgestorven…Maria voorspelde in het geheim van LA SALETTE:

De geesten der duisternis zullen overal een algemene verflauwing verspreiden voor alles wat de dienst van God betreft.”

 

Wat verdwenen is kan terug opgebouwd worden, de tijd van herstel is  aangebroken! We moeten niet verwachten dat de hemel zelf dit allemaal zal doen, maar het is Gods wil, dat zijn mensenkinderen hieraan meewerken, en dat zij zich mengen in de strijd die gaande is.

 

Er woedt momenteel een HEVIGE OORLOG  op aarde, tussen de KINDEREN VAN HET LICHT EN DE KINDEREN VAN DE DUISTERNIS!

Reeds in LA SALETTE riep Maria ons op  om te STRIJDEN! Ze zegt er letterlijk: “STRIJD KINDEREN VAN HET LICHT!” 

Strijden dat doen we met de wapenen van het geloof, waarvan het gebed, één der voornaamste en krachtigste is! In het bijzonder is het rozenkransgebed een machtig wapen in deze strijd! Verschillende heiligen benadrukten deze stelling:



''De Rozenkrans is van alle gebeden het mooiste, het rijkst aan genaden, en het raakt het meest het Hart van de Moeder van God.''

 

 

H. pater Pio: ''De rozenkrans is het 'wapen' voor deze tijden.'' ''Maria heeft haar kinderen een zwaard in de hand gegeven, en dat zwaard is de rozenkrans.''

 

“Onder alle gebeden die door de Kerk werden goedgekeurd is er geen één dat zóvele wonderen heeft bewerkt als de Heilige Rozenkrans.'' ''De Rozenkrans is van alle gebeden het mooiste, het rijkst aan genaden, en het raakt het meest het Hart van de Moeder van God.''

(Heilige paus Pius X)

 

Heilige Anthonius Maria Claret:

"Als mensen van de Rozenkans houden en hem bidden zullen ze ontdekken dat het hen beter maakt."

H. Theresia van Lisieux:  ''Via de Rozenkrans kan men alles verkrijgen. Hij kan vergeleken worden met een lange ketting die de Hemel met de aarde verbindt: één uiteinde is in onze handen, het andere is in de handen van de Heilige Maagd.''

 

Sint Louis-Marie Grignion de Montfort:

 Bid de rozenkrans!

''Ik smeek u, bid een rozenhoedje, en indien gij de tijd hebt, elke dag uw Rozenkrans, en gij zult in uw stervensuur de dag en het uur zegenen dat gij naar mij hebt geluisterd.''

 

“Het bidden van de rozenkrans is  niks anders dan het aanschouwen van het gezicht van Christus met Maria.” 

(H.Paus Johannes Paulus II)

 

De H.Maximiliaan Kolbe riep reeds in zijn tijd op om een leger van strijders te vormen aan de zijde van Maria. (Het legioen van de Onbevlekte.)

Over het rozenkransgebed zegt de H.Montfort het volgende:

“Het is nauwelijks mogelijk voor mij om onder woorden te brengen hoezeer Maria de rozenkrans waardeert en hoe ze het verkiest boven alle andere devoties. Ook kan ik niet voldoende uitdrukken hoe wonderlijk zij degenen beloont die werken om deze devotie bekend te maken, te vestigen en te verspreiden.”(uit het geheim van de Allerheiligste rozenkrans-de Montfort)




Hier past dan ook de volgende raadgeving:” Bid de rozenkrans, dan zal de gezegende eentonigheid van de weesgegroeten je reinigen van de eentonigheid van je zonden.”

 

 

Nu, praktisch gezien, deze blogs worden gelezen in vele landen van bijna alle werelddelen. Het is dus onmogelijk om een kring van mensen bijeen te roepen om op regelmatige basis samen te komen om het rozenkransgebed te bidden, maar we kunnen ons wel allen verenigenin de geest Elk wie zich aan wil sluiten bij deze  vennootschap, kan dit doen door dagelijks thuis het rozenhoedje te bidden verenigd in de geest met alle andere rozenkrans bidders op die dag. We bidden in hoofdzaak ter intentie van alle intenties van Maria zelf, ook omwille van: onze aarde word bedekt door een dikke laag van duisternis, deze duisternis kunnen we verwijderen door Licht te brengen in onze wereld en dit door middel van ons gebed! We vormen ‘in de geesteen leger van strijders voor Maria.

Om zo de Triomf van het Licht te bezegelen en de definitieve ondergang van de duisternis te bespoedigen. Er wacht u een paradijselijke eeuwige vreugde in de hemel indien u zich met al uw krachten en mogelijkheden aan deze strijd bereid toont mee te werken! Bid aub dagelijks het rozenhoedje. Voor hen die niet vertrouwd zijn met het rozenkransgebed, kan ik aanbevelen om dagelijks te bidden tot Maria, dit kan door middel van’ het angelus gebed’, meerdere keren per dag of de 3 weesgegroeten, of een ‘tientje’

(1 onze vader+ 10 weesgegroetjes.) En dit alles voor de opgegeven intentie. Het is de bedoeling dat we door ons gebed, de plannen en werken der duisternis teniet doen, of onwerkzaam te maken.

KOM, LATEN WE EEN WERELDWIJDE KETTING VAN LICHT VORMEN ROND ONZE WERELD!

                          Wij sluiten ons aan elkaar tot de Ketting van Licht, van hart tot hart, door te bidden voor de intenties van Maria, die toch niets anders wil dan de definitieve bevrijding van alle zielen uit de macht van de duisternis.

Een leger van oprechte éénsgezinde bidders kunnen een onbeschrijfelijke macht uitoefenen op alles wat er zich in de wereld aan het voltrekken is! De belofte is immers gedaan dat  op het einde der tijden, Maria de kop van de slang zal verpletteren onder haar voeten. (Genesis 3:15)



“De rozenkransbidders vormen een krachtig leger tegen de duisternis!”

Bid ook dagelijks om de H.Geest, want die hebben we hard nodig!  De Bijbel spoort ons aan, "Laat u bij het bidden leiden door de Geest, iedere keer dat u bidt; blijf waakzaam en bid voortdurend voor alle heiligen"

(Efeziërs 6:18)

Schuw het tijdelijke lijden niet, want dit is niks in vergelijking met wat ons staat te wachten in de eeuwigheid! De kinderen van de duisternis zijn ook met een legioen, daarom hebben we een legioen van kinderen van het Licht nodig om te strijden tegen de duisternis! 

"Alles gaat voorbij, alleen God blijft eeuwig bestaan. Bid en blijf vertrouwen, want eens zal er vreugde zijn …" (H. Theresia van Avila)

SLUIT U AAN! Niet morgen, overmorgen of volgend jaar, neen NU! NU IS HET DE HOOGSTE TIJD OM ACTIE te ondernemen, het is geen 5 voor 12 maar 5 na 12!

Ontwaak”, want de draak is hongeriger dan ooit. Laat hij jullie niet langer slapend en weerloos aantreffen, want slechts een waakzame en strijdende ziel kan hem op de vlucht jagen.

Gods stem gaat boven alle andere stemmen uit, maar je hoort het niet omdat je geest vervuild is door de geluiden van de wereldse stemmen.

Sta op en keer terug tot Mij, zegt de Heer.

Open dus je ogen, Mijn kind.

Laat je niet in slaap sussen door de leugens van de vijand.

KOM OP VRIENDEN VAN GOD, STRIJDERS VAN HET LICHT, NU IS HET DE TIJD!

Ik voel in mijn hart dat ik sommigen van jullie eraan moet herinneren dat Licht en Liefde altijd winnen, en dat er echte hoop is voor onze toekomst. Je bent geschapen om in helder licht te wandelen, onfeilbare liefde, heelheid in elk opzicht, en om een ​​zoon of dochter van de Ene te zijn, om liefde, waarheid en goedheid over de hele wereld te brengen.

Vergeet niet dat God voor elk van ons een goed plan en een hoopvolle toekomst heeft. Omdat Hij met ons is kunnen we in overeenstemming met Zijn wil denken en spreken. We kunnen elke situatie die zich voordoet positief benaderen. En wanneer onze omstandigheden uitdagend en moeilijk zijn, dan mogen we van God verwachten dat er iets goeds uit voorkomt zoals Hij dit in Zijn Woord heeft beloofd.

Laten we zonder te wankelen datgene blijven belijden waarop we hopen, want hij die de belofte heeft gedaan is trouw.” (Hebreeën 10:23)

 

Elke storm gaat voorbij, elke nacht verandert in een nieuwe dag en de duisternis vlucht altijd voor de dageraad.

 

Maria is de dageraad die de zon der gerechtigheid ‘Jezus Christus’ voorafgaat en aankondigt. (H.Grignion de Montfort.)

 

“Maria is het GROTE TEKEN, de Vrouw die de dageraad laat gloren op het einde van de nacht der zielen. In Haar zijn onmetelijke rijkdommen verzameld, schatten van Goddelijke Mysteries, oceanen van glorie die zichzelf onophoudelijk blijven vermenigvuldigen.”

 

Voor de trouwe rozenkransbidders deed Maria 15 beloften, één van de mooiste vind ik is de volgende:

    Door het bidden van de Rozenkrans zal men deugdzamer gaan leven en Gods barmhartigheid verwerven. In de harten zal de liefde tot God de plaats gaan innemen van de vergankelijke genegenheden. Veel zielen zullen zich heiligen.

 

 


“Bid dagelijks uw rozenkrans”


 

“Zalig de ziel die verliefd is op het Licht en al haar inspanningen erop richt, zich met het Licht te verenigen, want haar zaad zal Hemelse vruchtbaarheid oogsten.”

 

Geloof erin dat je handelend met veel geloof, bergen kunt verzetten!

Jezus antwoordde: ‘Ik verzeker jullie: als jullie geloven zonder te twijfelen, zul je niet alleen teweeg kunnen brengen wat er gebeurde met de vijgenboom, maar zul je zelfs tegen die berg kunnen zeggen: “Kom van je plaats en stort je in zee,” en het zal gebeuren.” (Matteus 21:21)

Denk aan de kleine David, die met zijn slinger de reus Goliath versloeg! (1Samuel17:40) De slinger die David gebruikt, kunnen we vergelijken met het rozenkranssnoer, die de rozenkransbidders hanteren!

De GENADE van de ROZENKRANS is de ketting van de genade  waarmee het kwade zal vastgeketend worden.”

 De slang zal gewurgd worden met de ketting van de rozenkrans!


Deel deze blog zoveel mogelijk aub! Dank, in naam van de Moeder Gods!

Laten we Maria reeds triomferen in ons hart! Want waar Maria triomfeert, triomfeert Jezus Christus!

 

Met Gods zegen.Frank.

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.