vrijdag 13 maart 2020

CORONA PANDEMIE





CORONA PANDEMIE:
 
"Lam Gods dat wegneemt de zonden der wereld, ontferm u over ons."
Onze wereld wordt momenteel getroffen door de “corona pandemie”
Laten we bidden tot God om genade en ontferming. Bid dikwijls gedurende de dag:
Jezus Christus, Lam Gods dat de zonden van deze wereld wegneemt, ONTFERM U OVER ONS.
Jezus Christus, Lam Gods dat de zonden van deze wereld wegneemt, ONTFERM U OVER ONS.
Jezus Christus, Lam Gods dat de zondelast van deze wereld draagt, wees ons zondaars genadig. Amen.

Bidden we tot Maria opdat Ze voor ons wil ten beste spreken  bij Jezus Haar Goddelijke Zoon en Verlosser van de mensheid.
Bid regelmatig gedurende de dag eens een weesgegroetje ter intentie om ontferming over onze wereld en voor de bekering van de mensheid.
 
Weesgegroet Maria...
Gebed:
O Jezus Christus, Zoon van God, Licht der wereld,
Vervuld van verlangen naar de grondvesting van Gods Rijk van volmaakte Liefde onder alle schepselen, en op kracht van de onverdeelde gave van mijzelf aan uw onbevlekte Moeder Maria, de Koningin en Meesteres van de Hemelse legerscharen, smeek ik om de ontsluiting van de volheid van uw Verlossingswerken over deze wereld, die zo zwaar is verziekt door de duisternis uit mensenharten.
Mogen alle mensenharten worden overstroomd met uw Goddelijk Licht, waarin geen enkele schaduw en geen spoor van duisternis stand kunnen houden.
Mogen in alle zielenakkers alle wortels van het onkruid van de neigingen tot zelfzucht, onverschilligheid, gevoelloosheid en duistere verlangens of intenties jegens om het even welk medeschepsel afsterven onder de stralen van de zon der volmaakte Liefde uit uw Hart.
Mogen stromen van uw Verlossend Bloed de bodems van verdorde zielengronden drenken, opdat alle effecten van het vuur der bekoringen van de aarde mogen worden verbannen.
O Goddelijke Verlosser, geen ogenblik van uw Lijden mag vergeefs zijn geweest, want het heeft een eeuwigdurende waterval van Liefde ontsloten in een wereld die dagelijks talloze uitingen van Gods Liefde verdrinkt in de moerassen van zielen die zichzelf, hun eigen vermeende behoeften en hun wereldse verlangens hebben verheven boven de Goddelijke Belofte van een Lente van Liefde en Vrede die nooit meer zal eindigen.
Opdat Gods Wet van de Ware Liefde nu volkomen vervuld en deze wereld een spiegel van Gods Hart moge worden, geef ik u door de volmaakt zondeloze handen van Maria alle beproevingen, alle kruisen, alle lijden, alle pijnen en ontberingen van mijn hele levensweg, opdat via hen de bruiloft tussen mijn ziel en uw Verlossende Liefde voltrokken moge worden, en mijn hart voortaan niets anders meer moge helpen baren dan stralen van Licht voor deze duistere wereld.
Wil mijn hele levensweg aanvaarden als onderpand voor de definitieve ontkrachting van alle duisternis en de ontsluiting van deze wereld voor de grondvesting van Gods Rijk op aarde.
(Bron gebed: mda-apostolaat.)


Zie ook blog: DE SPIEGEL DER WAARHEID:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.