vrijdag 18 oktober 2024

OPENBARING VOOR DE LAATSTE TIJDEN

 OPENBARING VOOR DE LAATSTE TIJDEN:





Maria onderricht:

"Zielen, door God in de wereld gezonden om het zwaar beschadigde netwerk van Zijn Schepping te helpen herstellen opdat Zijn volmaakte Liefde moge bloeien tot in de verste uithoeken van de wereld, Ik richt Mij tot ieder van jullie individueel met de volgende dringende woorden:

"Zielen uit Gods Hart, de wereld is méér dan ooit in de greep van zeer zware duisternis, die zich thans manifesteert in een verscheidenheid aan uitingen die uniek zijn in de geschiedenis van de mensheid. Veel zielen laten zich door de verleidelijke schijnbeloften van de duisternis voor hun zogenaamd werelds welzijn, gewillig verblinden. Talloze andere zielen laten zich door dezen misleiden omdat zij alle voeling met de Goddelijke Wet en de ware noden van God totaal hebben verloren en zo oppervlakkig zijn geworden dat zij niet langer beseffen dat slechts de belangeloze, zelfverloochenende Liefde en dienst aan hun medeschepselen en aan Gods Werken de wereld terug kan brengen naar de door God bedoelde staat van volmaakte Liefde, volmaakte Vrede en volmaakt Geluk.

Het is Gods wens dat Ik zonder enig uitstel alle zielen oproep om met de grootste dringendheid intensief gebruik te maken van de informatie die Ik reeds bij herhaling heb mogen overbrengen in verband met de totaal onbegrensde macht die Mij voor eeuwig door de Allerhoogste is geschonken over alle duisternis en al haar werken, plannen, en alle uitwerkingen ervan in de hele Schepping alsook in elk individueel mensenleven en in elke situatie van duisternis in de wereld en in elk individueel leven.
Ik druk alle zielen op het hart dat deze wereld slechts kan worden gered door een totale, definitieve overwinning van het Licht over de duisternis. Dit betekent concreet een onvoorwaardelijke toepassing van de zelfverloochenende Liefde en de belangeloze dienst vanwege elke mensenziel jegens al haar medeschepselen. Slechts deze ingesteldheid geeft uitdrukking aan een oprechte toepassing van de ware geest van Jezus Christus.

Jezus Christus is zelfverloochenende Liefde en dienst, zonder het geringste spoor van zelfzucht, haat, discriminatie, vervolging, opruiing, bedreiging, mishandeling of agressie in welke vorm dan ook.

Jezus Christus is vlekkeloze Waarheid, zonder het geringste spoor van leugen, misleiding, dwaling, misinformatie, misvorming van informatie met de bedoeling, werken en bedoelingen van duisternis te bevorderen en Werken van Licht en Liefde te beschadigen, te manipuleren, te vervormen, te verminken of te verwoesten, Werken van Licht en Liefde te ontmoedigen en in schepselen alle geloof en vertrouwen in de noodzaak en de immense waarde van Gods Werken en Plannen uit te roeien. 
 Ik spoor daarom alle zielen dringend aan tot volledige, volhardende en belangeloze navolging van de geest van Jezus Christus, maar ook tot een veel intensere gebruikmaking van de hen door hun God vergunde kennis over de absoluut onbegrensde macht die Ikzelf bezit, Maria, de Koningin van de Schepping, Die vanaf Mijn Onbevlekte Ontvangenis de satan en zijn hele gevolg en al hun werken en plannen van duisternis totaal in Mijn macht heb gehad. God heeft Mij gemaakt tot Zijn Groot Teken naar de duisternis toe, Zijn Teken voor de totale macht van de geschapen mensenziel over alle duisternis mits de ziel zich totaal, onverdeeld en onvoorwaardelijk in elk detail van haar leven weggeeft aan de verwezenlijking van Gods Werken en Plannen, met een volkomen dienst aan al haar medeschepselen en aan haar enige ware levensroeping en levensopdracht, die erin bestaat, een onverdeeld werktuig te zijn voor de vervulling van Gods Wet in de wereld.


BRON: Maria Domina Animarum Apostolaat (zie openbaringen;nood openbaring voor  de laatste tijden,april 2024)

Ontwaak, want de draak is hongeriger dan ooit. Laat hij jullie niet langer slapend en weerloos aantreffen, want slechts een waakzame en strijdende ziel kan hem op de vlucht jagen. Slechts in de ziel die de opperste deugd betracht en die Mij als haar Meesteres op de troon van haar innerlijk heiligdom heeft geplaatst, schittert het Kruis dat de satan verlamt."

Jezus zei: "En u zult de Heer, uw God, liefhebben met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw verstand en met heel uw kracht. Dit is het eerste gebod. En het tweede, hieraan gelijk, is dit: U zult uw naaste liefhebben als uzelf. Er is geen ander gebod groter dan deze."
(Marcus 12:31-33)










"Het is niet wenselijk om te onderhandelen met de bekoring of verleiding als die zich aandienen. De listen van de verleider zijn nu eenmaal onweerstaanbaar. Als je hem ook maar even in de ogen gaat kijken, dan ben je gezien. Als je hem een vinger geeft, grijpt hij meteen je hand, je hele arm. Vaak hopen we een compromis te kunnen sluiten: even proeven van de zoete vrucht om ons dan snel terug te trekken. Steeds weer denken we sterk genoeg te zijn om te weerstaan; tegen beter weten in.
De enige betrouwbare manier om de boze geest en zijn verleidingen onschadelijk te maken, is om hem zonder meer te negeren: hem identificeren, en vervolgens resoluut
rechtsomkeer maken."
 (H.Ignatius van Loyola.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.