vrijdag 24 juli 2020

GROTE TEGENSTAND, GROTE MOGELIJKHEDEN!





Hoe groter de tegenstand, hoe groter de mogelijkheid.

 
Met God zullen wij krachtige daden doen, Hij zal onze tegenstanders vertrappen.” (Psalm 60: 14)



Want de Heer heeft mij daar grote mogelijkheden gegeven voor het vertellen van het goede nieuws. Hij heeft daar als het ware de deur wijd open gezet. Maar er zijn ook veel mensen die mij tegenwerken.”
(1 Korintiers 16:9)

Overweging:

Elke keer als God in ons hart een nieuw idee, droom, visioen of nieuwe levensuitdaging legt, staat de vijand klaar om tegenstand te bieden.

God roept ons voortdurend tot nieuwe hoogtes. Sommige groot en belangrijk; andere lijken relatief klein en onbelangrijk. Wat de situatie ook is, als we een nieuw niveau bereiken met God, zullen we geconfronteerd worden met een nieuw niveau van tegenstand van onze vijand, de duivel.

Maar samen met de tegenstand komen ook de kansen. En God is altijd met ons, dus hoeven we niet bang te zijn. Bepaalde dingen mogen te groot voor ons lijken, maar niets is onmogelijk bij God. Hij is niet verrast of bang voor iets, en met Hem, kunnen we elke uitdaging die voor ons ligt volbrengen. 

Als je vastberaden bent om de nieuwe niveaus waartoe God je roept te bereiken, geef dan niet op ongeacht de tegenstand. In plaats daarvan, besef dat hoe groter de tegenstand is, des te groter de mogelijkheid is die voor je ligt. Wees moedig en onttrek vrijmoedigheid en moed van de Heilige Geest, want Hij is altijd met je.


BRON: Joyce Meyer Ministries.




Ik heb dit gezegd opdat jullie vrede vinden bij mij. Jullie zullen het zwaar te verduren krijgen in de wereld, maar houd moed: ik heb de wereld overwonnen.”
(Johannes 16:33)

"Wat voor mensen niet mogelijk is, is voor God wél mogelijk.
(Lucas 18:27)



"Bij God is niks onmogelijk."




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.