maandag 30 april 2018

MARIA HET WATER VAN HET GODDELIJKE LEVENMARIA  HET WATER VAN HET GODDELIJKE LEVEN:


In de Meesteres van alle zielen verkondigt God aan de zielen: De Koningin van Hemel en aarde bezit de volheid van het Licht (Zij is 'vol van genade') Zij beschikt over het Water van Goddelijk Leven (dat groei in de heiligheid, instorting van genaden en volkomen zuivering kan brengen), en heeft alle macht over alle duisternis, over elke kracht die God vijandig is, in de mate waarin zielen zich aan Haar overleveren en actief, vrijwillig en spontaan met Haar Werken in zich meewerken. Door de combinatie van deze beide eigenschappen is Zij volmaakt uitgerust voor de vervulling van Haar roeping in deze Laatste Tijden als Gids, Leidster en Omvormster van alle zielen op hun weg naar de voltooiing van hun individuele Verlossing en heiliging, en als Overwinnares van alle duisternis, alle kwaad en zonde, in de Schepping als geheel en in elke individuele ziel. Zo is de Meesteres van alle zielen ten volle 'De Vrouw' die de laatste fase van de grondvesting van Gods Rijk op aarde moet en zal voltooien, door de ontsluiting van de Werken van Jezus Christus in elke individuele ziel die zich in totale toewijding volkomen aan Haar weggeeft.
De Meesteres van alle zielen zei reeds bij herhaling, dat de totale toewijding aan Haar niet de enige weg is, die de ziel naar God kan brengen, maar dat zij wel de Gouden Weg van Gods voorkeur is. De geldigheid van deze stelling licht Zij uitvoerig toe doorheen de Wetenschap van het Goddelijk Leven.

BRON: Maria Domina Animarum Apostolaat
(Zie Openbaringen: inleiding.)

“MARIA is De Vrouw' die de laatste fase van de grondvesting van Gods Rijk op aarde moet en zal voltooien, door de ontsluiting van de Werken van Jezus Christus in elke individuele ziel die zich in totale toewijding volkomen aan Haar weggeeft.”


Geen opmerkingen:

Een reactie posten