dinsdag 2 oktober 2018

ERFGENAMEN VAN HET EEUWIG RIJK


ERFGENAMEN VAN HET EEUWIG RIJK:


onderrichting over de Zuiverheid:

1.                         Stel Maria als de Meesteres van alle zielen aan tot de Tuinierster van uw ziel, met andere woordenWijd u totaal, onvoorwaardelijk en voor eeuwig toe aan Maria.
2.                          Stel uw grond beschikbaar om omgeploegd te worden, met andere woorden: Aanvaard met Liefde en vertrouwen, en zonder enig verzet, alle lijden en beproevingen die uw levenspad kruisen.
3.                          Wees bereid om uw plantengroei volgens Haar Wil en welbehagen en op Haar tijd te laten snoeien, met andere woordenBid om volledig gereinigd te worden in woorden, handelingen, gedachten, gevoelens en verlangens.
4.                          Laat de inrichting van uw tuin volkomen aan Haar over, met andere woorden: Wees bereid om alle gewoonten, inzichten, herinneringen, relaties, banden en gehechtheden die uw groei kunnen hinderen, prijs te geven om louter en alleen op Haar te gelijken.
5.                          Laat Haar heersen over alle weersomstandigheden die uw tuin elk ogenblik nodig heeft, met andere woordenVertrouw blind op Haar Liefde en macht om u volgens Haar inzichten te voorzien van de zon en de regen van het leven, en geloof vast in het eindresultaat zolang u bereid bent om onder Haar voeten te liggen.

BRON: Maria Domina Animarum Apostolaat
(Zie onderrichtingen: Boeken: De gouden weg naar de heiligheid: deel 2: zuiverheid.)

Wijd u totaal, onvoorwaardelijk en voor eeuwig toe aan Maria, de tuinierster van uw ziel.”






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.